TUI fly: 3 nieuwe bestemmingen vanaf Antwerpen

Vanaf het komende zomerseizoen introduceert TUI fly vanaf de luchthaven van Antwerpen drie nieuwe bestemmingen. Vanaf 30 juni zal TUI fly vluchten aanbieden van Antwerpen naar Tenerife, Antalya en Heraklion. Deze uitbreiding is een antwoord op de groeiende vraag van reizigers die graag vanaf een luchthaven willen vertrekken die dichtbij hun woonplaats is.

Nieuwe Embraer toestellen
De vluchten worden verwezenlijkt met de nieuwe milieuvriendelijke Embraer toestellen, type E195-E2. Hiermee worden de vliegtuigen Embraer E190 die in 2016 in gebruik werden genomen vervangen. Met de nieuwe toestellen wordt het nu mogelijk om langere afstanden te vliegen.

  • Tenerife – vanaf 30 juni 2023: 2 x per week op maandag en vrijdag
  • Antalya -vanaf 1 juli 2023: 2 x per week op dinsdag en zaterdag
  • Heraklion – vanaf 2 juli 2023: 2 x per week op donderdag en zondag

Tijdens de zomermaanden zullen vanaf Antwerpen elf bestemmingen beschikbaar zijn: Tenerife, Antalya, Heraklion, Mallorca, Malaga, Alicante, Ibiza, Murcia, Split, Tanger en Nador.

https://corporate.tui.be/nl/pers/nieuws/20230308-Drie-nieuwe-bestemmingen-vanuit-Antwerpen

VluchtVolgen24.nl

VluchtVolgen24.nl is de website voor iedereen die alles willen weten over vluchttijden, vliegtijden, inchecken en bagage. Ook vind je het laatste nieuws over de vliegvelden en vliegmaatschappijen.