easyJet inchecken

easyJet vliegt vanaf Schiphol naar meer dan 40 bestemmingen. Vlieg jij met easyJet naar je vakantiebestemming? Dan is het advies om ruim twee tot drie uur voor de geplande vertrektijd aanwezig te zijn.

Wanneer kan je online inchecken bij easyJet?

De snelste manier van inchecken is online via de website van easyJet. Bij easyJet is het mogelijk om al vanaf 30 dagen tot twee uur voor de vertrektijd kun je (online) inchecken. Zodra je bent ingecheckt, kun je de boardingpass uitprinten en met je handbagage doorlopen naar de veiligheidscontrole. Heb je ook (ruim)bagage die je wilt afgeven, dan kun je dat doen bij de incheckbalie. Wees op tijd, zodat je niet lang hoeft te wachten in de rij.

Hoe werkt (online) inchecken bij easyJet?

  1. Bezoek de website van easyJet.com en volg de stappen om in te checken.
  2. Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  3. Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

Inchecken op de luchthaven
Voor vluchten van easyJet kun je ook op de luchthaven inchecken. Heb je (ruim)bagage die je wilt afgeven dan kun je het afgeven bij één van de incheckbalies. Op Schiphol vind je de check-in balie bij Vertrekhal 3.

easyJet inchecken

Online inchecken bij easyJet lukt niet

Als het niet lukt om je vlucht in te checken kan het betekenen dat je te vroeg bent. Probeer dan op een later moment nog een keer. Online inchecken bij easyJet vanaf dertig dagen tot twee uur voor vertrek.

Stoelreservering bij easyJet

Tijdens je vlucht bij het raam of langs het gangpad zitten? Reserveer je stoel tijdens het (online) inchecken of bij het boeken van je vlucht. Hoe eerder je incheckt, hoe meer keuze je hebt om te kiezen. Al vanaf dertig uur voor vertrek kun je een stoel reserveren. Ook kun je op de luchthaven inchecken, maar dan wijst easyJet een stoel voor je. Wil je zeker weten dat je naast elkaar komt te zitten? Kies dan voor thuis online inchecken.

Stoel
Eerste rijVanaf € 16,99
VooraanVanaf € 10,49
Overige stoelenVanaf € 1,49

Veelgestelde vragen over easyJet inchecken
1. Hoe kan je inchecken bij easyJet?
Inchecken bij easyJet kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken en bij de balie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt een stoel reserveren vanaf dertig dagen tot 48 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je toegang geeft tot het vliegtuig.

Meer over (online) inchecken vind je op: https://www.easyjet.com/nl/help/boekings-en-inchecken/inchecken.