easyJet inchecken

Ga je op vakantie met easyJet? Bespaar tijd met online checken. Net als bijna elk vliegmaatschappij, kun je met easyJet thuis inchecken. easyJet vertrekt in Nederland alleen vanaf Schiphol Airport. Inchecken kan je doen vanaf 30 dagen tot 2 uur voor vertrek van je vlucht. Check-in met de computer of download de easyJet app.

Hoe kan je online inchecken bij easyJet?

Ga naar easyJet.com en klik rechtsboven op inchecken. Je hebt nodig je paspoort en reisdocumenten. Heb je een account? Log-in met je gegevens. Geen account? Vul de achternaam in en je boekingsnummer. Klik op instapkaart & inchecken. Na het inloggen kun je het aantal personen, bagage inchecken en stoel reserveren. Check jezelf en medepassagiers in om de boardingpass te ontvangen. Print deze uit of kies voor het opslaan op je telefoon. Voordeel van online inchecken is dat je niet in de rij hoeft te wachten bij de balie. Je geeft de bagage af en loopt door naar de security.

easyJet inchecken

Stoelreserveren
Wil je geen stoel kiezen dan krijg je automatisch een stoel toegewezen bij het inchecken. Voor extra bedrag kun je aangeven waar je wilt zitten.

easyJet bagage
Bij easyJet mag je per persoon één stuk handbagage meenemen in het vliegtuig. handbagage moet je boven je hoofd plaatsen in de bagagevakken. De afmeting voor je handbagage mag niet groter zijn dan 56 x 45 x 25 cm. Passagiers mogen maximaal 3 stuks ruimbagage meenemen.

Hoe werkt inchecken bij easyJet?

  • Bezoek de website van easyJet.com en volg de stappen om in te checken.
  • Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  • Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

Incheckbalie
Online inchecken bij easyJet is niet verplicht. Je kunt natuurlijk ook op het vliegveld inchecken bij de balie. Op Schiphol vind je de check-in balie bij Vertrekhal 3. Wees ruim op tijd.

FAQ
1. Hoe kan je inchecken bij easyJet?
Inchecken bij easyJet kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken en bij de balie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt een stoel reserveren vanaf dertig dagen tot 48 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je toegang geeft tot het vliegtuig.