KLM vlucht volgen

KLM is opgericht in 1919 en is een wereldwijde luchtvaartmaatschappij. Met de flight tracker kun je zoeken op vluchtnummer of op vertrekpunt en bestemming. De vliegtuigen kunnen worden weergegeven met een vertraging. De onderstaande flight tracker werkt zoals op onze beginpagina vlucht volgen. Je kunt zoeken op een vluchtnummer.


Aankomsttijden KLMVertrektijden KLM

KLM app

Met de KLM app ben je altijd goed voorbereid als je op reis gaat. Boek snel en veilig een KLM vlucht, krijg inzicht in je reisgegevens en lees de actuele vluchtinformatie. Daarnaast ontvang je pushberichten op je smartphone wanneer er vertragingen of wijzigingen zijn. Meer informatie over de app van KLM.

KLM Dreamliner

Eind 2015 heeft KLM de nieuwe Boeing 787 Dreamliner in ontvangst genomen. De nieuwe vliegtuig is niet alleen efficiënt en zuinig, maar het comfort in alle klassen is verbeterd. Passagiers hebben nu meer beenruimte, er is WiFi aan boord en een beter uitzicht vanaf de middenrij door de grotere ramen. De nieuwe Dreamliner van KLM zal gebruikt worden voor vluchten naar onder andere Abu Dhabi, San Francisco, Shanghai, Dubai, New York en Kuala Lumpur.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...