KLM vlucht volgen

KLM is opgericht in 1919 en is een wereldwijde luchtvaartmaatschappij. Met de flight tracker kun je zoeken op vluchtnummer of op vertrekpunt en bestemming. De vliegtuigen kunnen worden weergegeven met een vertraging. De onderstaande flight tracker werkt zoals op onze beginpagina vlucht volgen. Je kunt zoeken op een vluchtnummer.

KLM aankomsttijden



KLM vertrektijden

KLM vluchten volgen met de flight tracker

KLM vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks naar meer dan 150 bestemmingen in Europa, Azië, Amerika en Midden-Oosten. De vloot bestaat uit dertien verschillende vliegtuigen. Op de vluchten van KLM is er keuze uit een uitgebreid assortiment. Als je het vliegtuig binnenkort wordt op intercontinentale vluchten in de Economy Class een fles water, opfrisdoekje en een koptelefoon klaargezet. Tijdens deze vlucht kunnen reizigers genieten van een warme maaltijd met salade en een dessert. In de Business Class is er keuze uit een voorgerecht of een vegetarische soep. Liever een speciale maaltijd voor uw kinderen of om religieuze redenen? Via Mijn Reis op de website van de KLM reserveer je 24 uur voor vertrek je eigen maaltijd.

Er zijn verschillende mogelijkheden om in te checken voor je vlucht. Wil je de lange rij overslaan op het vliegveld, dan is online inchecken een optie. Zelf inchecken is beschikbaar vanaf 30 uur voor vertrek.

KLM app
Met de KLM app ben je altijd goed voorbereid als je op reis gaat. Boek snel en veilig een KLM vlucht, krijg inzicht in je reisgegevens en lees de actuele vluchtinformatie. Daarnaast ontvang je pushberichten op je smartphone wanneer er vertragingen of wijzigingen zijn. Meer informatie over de app van KLM.

KLM Dreamliner

Eind 2015 heeft KLM de nieuwe Boeing 787 Dreamliner in ontvangst genomen. De nieuwe vliegtuig is niet alleen efficiënt en zuinig, maar het comfort in alle klassen is verbeterd. Passagiers hebben nu meer beenruimte, er is WiFi aan boord en een beter uitzicht vanaf de middenrij door de grotere ramen. De nieuwe Dreamliner van KLM zal gebruikt worden voor vluchten naar onder andere Abu Dhabi, San Francisco, Shanghai, Dubai, New York en Kuala Lumpur.

Bekijk de volgende vluchten van KLM: KL1793, KL428, KL6149, KL622, KL641, KL642, KL643, KL646, KL652, KL661, KL662, KL736, KL767, KL807, KL835, KL836, KL856, KL875, KL887, KL897, KL898, KL1598.