KLM vlucht volgen

Met de radar kun je zoeken op vluchtnummer of op vertrekpunt en bestemming. De vliegtuigen worden enigszins weergegeven met een vertraging. Onderaan de pagina vind je een website waar je alleen KLM vluchten kunt volgen.

De bovenstaande vluchtradar werkt zoals op onze beginpagina vlucht volgen. Je kunt zoeken op een vluchtnummer. KLM heeft een breed scala aan type vliegtuigen. Van een Airbus A330 tot een Boeing 777.

KLM app

Met de nieuwe KLM app ben je altijd goed voorbereid als je op reis gaat. Boek snel en veilig een KLM vlucht, krijg snel inzicht in je reisgegevens en lees de actuele vluchtinformatie. Daarnaast ontvang je pushberichten op je smartphone wanneer er vertragingen of wijzigingen zijn. Download de app via App Store of Google Play.

KLM Dreamliner

Eind 2015 heeft KLM de nieuwe Boeing 787 Dreamliner in ontvangst genomen. De nieuwe vliegtuig is niet alleen efficiënt en zuinig, maar het comfort in alle klassen is verbeterd. Passagiers hebben nu meer beenruimte, er is WiFi aan boord en een beter uitzicht vanaf de middenrij door de grotere ramen. De nieuwe Dreamliner van KLM zal gebruikt worden voor vluchten naar onder andere Abu Dhabi, San Francisco, Shanghai, Dubai, New York en Kuala Lumpur.

Comfortabel

  • Daarnaast is er een systeem dat turbulentie voelt en hiermee de oppervlak van de vleugels kan aansturen.
  • Aangepast luchtdruk in de cabine voor meer zuurstof opname in de bloed waardoor reizigers zich prettiger voelen.
  • Minder geluid in de cabine voor een prettige vlucht.


Entertainment

  • Alle stoelen hebben een zestien inch HD-touchscherm bij de Business Class en een elf inch scherm bij de Economy Class.
  • Aanbod van tweehonderd films, interactieve 3D-map en een leuke functie om met andere passagiers te chatten (Seat chat).

Ook kun je vluchten van KLM volgen via: https://flightaware.com/live/fleet/KLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...