KLM vlucht volgen

KLM heeft een eigen radar waarmee je de vlucht kunt volgen. Met de radar kun je zoeken op vluchtnummer of op vertrekpunt en bestemming. De vliegtuigen worden weergegeven met een vertraging van tien minuten in verband met de veiligheid. Bekijk de vluchtradar van KLM.

In principe werkt de vluchtradar van KLM net zoals op onze beginpagina vlucht volgen. Je kunt zoeken op een vluchtnummer en op een begin- en eindpunt. KLM heeft een breed scala aan type vliegtuigen. Van een Airbus A330 tot een Boeing 777. Eind 2015 heeft KLM de nieuwe Boeing 787 Dreamliner in ontvangst genomen. De nieuwe vliegtuig is niet alleen efficiënt en zuinig, maar het comfort in alle klassen is verbeterd. Passagiers hebben nu meer beenruimte, er is WiFi aan boord en een beter uitzicht vanaf de middenrij door de grotere ramen.

De nieuwe Dreamliner van KLM zal gebruikt worden voor vluchten naar onder andere Abu Dhabi, San Francisco, Shanghai, Dubai, New York en Kuala Lumpur.

Comfortabel

  • Daarnaast is er een systeem dat turbulentie voelt en hiermee de oppervlak van de vleugels kan aansturen.
  • Aangepast luchtdruk in de cabine voor meer zuurstof opname in de bloed waardoor reizigers zich prettiger voelen.
  • Minder geluid in de cabine voor een prettige vlucht.


Entertainment

  • Alle stoelen hebben een zestien inch HD-touchscherm bij de Business Class en een elf inch scherm bij de Economy Class.
  • Aanbod van tweehonderd films, interactieve 3D-map en een leuke functie om met andere passagiers te chatten (Seat chat).