TUI inchecken

De meeste vliegmaatschappijen kun je vooraf 24 tot 48 uur (online) inchecken voor je vertrek. Inchecken kan via de incheckbalie op de luchthaven of via de website van de vliegmaatschappij. Bij TUI kan vanaf 24 uur tot drie uur voor vertrek worden ingecheckt.

Online inchecken TUI

Bespaar jezelf tijd in de wachtrij bij de incheckbalie met online inchecken. Vlieg je met TUI dan kun je vanaf 24 uur voor je vlucht al inchecken. De boardingpass ontvang je per e-mail en je kunt meteen naar de veiligheidscontrole. Neem je tijdens de vlucht ook ruimbagage mee, ga dan naar de check-in balie om je bagage af te geven.

Wanneer kan je (online) inchecken bij TUI?

Bij bijna alle vluchten van TUI kun je online inchecken vanaf 24 uur tot één uur voor vertrek. De boardingpass ontvang je per e-mail.

Hoe werkt inchecken bij TUI fly?

  1. Bezoek de website van TUI.nl en volg de stappen om in te checken.
  2. Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  3. Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

Inchecken op Schiphol, Eindhoven en Rotterdam
Als het niet lukt om online in te checken, dan is het mogelijk op de luchthavens. De incheckbalie van TUI is ongeveer 2,5 uur voor vertrek geopend. Op Schiphol vind je de incheckbalies in vertrekhal 3.

Online inchecken TUI lukt niet

Lukt het niet om online in te checken, dan kan het zijn dat je te vroeg bent. Probeer het op een later tijdstip nog eens. Online inchecken kan pas vanaf 24 uur van je heen- en terugvlucht. Inchecken op de luchthaven is altijd mogelijk bij de check-in balie van TUI.

Stoelreservering bij TUI

Reserveer bij TUI als één van de eerste een stoel bij het raam of langs het gangpad. Tijdens het boeken van je vlucht of bij het (online) inchecken kun je een stoel kiezen. Als je geen stoel kiest, wordt een willekeurige stoel toegewezen door TUI. Tegen een betaling kun je bij Economy en Comfort kiezen uit een stoel.

Veelgestelde vragen over TUI inchecken
1. Hoe kan je inchecken bij TUI?
Inchecken bij TUI kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken en bij de balie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken vanaf dertig dagen tot 48 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

Meer over online inchecken bij TUI vind je op: https://www.tui.nl/vliegtickets/services/inchecken/.