TUI inchecken

Op vakantie met TUI fly? Bij TUI kun je op verschillende manieren inchecken. Je kunt met je paspoort en ticket inchecken op het vliegveld. Maar ook online met je computer en de TUI app. Na het inchecken ontvang je direct je boardingpass. Niet meer wachten bij de check-in balie op het vliegveld. Als je alleen een handbagage hebt, kun je op het vliegveld doorlopen.

Online inchecken bij TUI

Ga naar de website van TUI (https://www.tui.nl/vliegtickets/services/inchecken/). Online inchecken is mogelijk vanaf 30 dagen voor vertrek. Vul je achternaam en boekingsnummer in om je gegevens op te halen. Kies vervolgens voor de optie stoelreservering en online check-in. Print je boardingpass uit of gebruik de QR-code als instapkaart. Via de selfservice-kiosk kun je eenvoudig de bagage inchecken. Zet de koffer in de drop-off en scan je instapkaart. Controleer en bevestig je vluchtgegevens. Print de label. De drop-off vind je in vertrekhal 3 op Schiphol. Bespaar tijd met online inchecken.

TUI stoelreservering

Online check-in is eenvoudig. Reserveer een stoel voor jezelf en medepassagiers. Bij de klasse Economy en Comfort moet je betalen voor een stoelreservering. Het verschil zit in de beenruimte. Reserveer op het plattegrond een stoel. Je kunt een stoel vanaf dertig dagen voor vertrek reserveren. Geen stoel reserveren? Dan krijg je één toegewezen bij het online inchecken of bij het inchecken aan de balie op de luchthaven.

De kosten voor een stoelreservering bij TUI fly
De kosten voor een stoelreservering zijn afhankelijk van de plaats in het vliegtuig.

Hoe werkt inchecken bij Tui fly?

  • Bezoek de website van TUI.nl en volg de stappen om in te checken.
  • Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  • Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

Incheckbalie
Naast online kun je ook kiezen voor inchecken op het vliegveld bij de incheckbalie. Op Schiphol vind je de check-in balie bij Vertrekhal 3.

FAQ
1. Hoe kan je inchecken bij TUI?
Inchecken bij TUI kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken en bij de balie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken vanaf dertig dagen tot 48 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je toegang geeft tot het vliegtuig.