Vueling inchecken

Vueling is een low cost vliegmaatschappij. Vlieg met Vueling naar verschillende Europese bestemmingen. Heb je een ticket geboekt bij Vueling? Doe de online check-in en bespaar tijd op het vliegveld. Je vliegt met Vueling vanaf Schiphol (vertrekhal 3), Rotterdam, Eindhoven en Groningen.

Online inchecken bij Vueling

Check-in wanneer het jouw uitkomt. Bij vliegmaatschappij Vueling kun je 7 dagen tot 4 uur voor vertrek online inchecken. Niet meer wachten bij de incheckbalie op het vliegveld. Ga naar de website van Vueling Airlines: vueling.com. Klik op online inchecken en vul je reserveringscode met e-mail in. De instapkaart kun je uitprinten en meenemen naar de luchthaven of opslaan op je telefoon. Lukt het niet, dan kun je op de luchthaven bij de balie inchecken.

Vueling inchecken

Stoel kiezen
Tijdens het inchecken kun je een stoel reserveren. Kies je ervoor om geen stoel te kiezen, dan wordt er een willekeurige stoel gekozen. Als je naast andere medepassagiers wilt zitten, check dan snel in. Een stoel kan je ook reserveren bij het inchecken op het vliegveld.

Vueling bagage
Als je op reis gaat, mag je aan boord handbagage meenemen met maximaal afmeting van 55 x 40 x 20 cm en niet zwaarder dan 10 kg. Ruimbagage kun je inchecken en in leveren op het vliegveld.

Hoe werkt inchecken bij Vueling?

  • Bezoek de website van Vueling.com en volg de stappen om in te checken.
  • Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  • Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

Incheckbalie
Online inchecken bij Vueling is niet verplicht. Je kunt natuurlijk ook op het vliegveld inchecken bij de balie. Op Schiphol vind je de check-in balie bij Vertrekhal 3. Wees ruim op tijd.

FAQ
1. Hoe kan je inchecken bij Vueling?
Inchecken bij Vueling kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken via de website of de app en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken ?
Je kunt een stoel reserveren vanaf 7 dagen tot 4 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je toegang geeft tot het vliegtuig.