SunExpress inchecken

SunExpress is in 1989 opgericht als een joint venture tussen Lufthansa en Turkish Airlines. De vliegmaatschappij biedt directe vluchten aan tussen Europa en Turkije. Het hoofdkantoor is te vinden in Antalya en het Duitse kantoor in Frankfurt. SunExpress vliegt vanaf Amsterdam Schiphol en Eindhoven Airport.

Online inchecken bij SunExpress

Ga je op vakantie met SunExpress dan kun je online inchecken als via de incheckbalie. Vooraf digitaal inchecken is eenvoudig. En als je alleen handbagage hebt, hoef je ook niet te wachten in de rij. Ga naar https://www.sunexpress.com/en/online-check-in/ en kies de luchthaven, je boekingsnummer, voor- en achternaam.

SunExpress inchecken

Stoel reserven
Je kunt tijdens het boeken van een ticket vooraf een stoel reserveren. Zo weet je zeker dat je naast elkaar zit tijdens de vlucht. Wacht je met online reserveren, dan wordt bij de incheckbalie een zitplaats toegewezen die nog vrij is.

Bagage
Afhankelijk van het tarief die je kiest kun je kiezen voor 20 kg (SunEco), 25 kg (SunClassic) of 30 kg (SunPremium).

Incheckbalie
Online inchecken bij SunExpress is niet verplicht. Je kunt natuurlijk op het vliegveld inchecken. Op Schiphol vind je de check-in balie bij Vertrekhal 3. Waar je moet zijn, kun je zien op de display schermen. Wees dan minimaal 60 minuten voor vertrek bij de gate.

Hoe werkt inchecken bij SunExpress?

  • Bezoek de website SunExpress.com en volg de stappen om in te checken.
  • Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  • Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

FAQ
1. Hoe kan je inchecken bij SunExpress?
Inchecken bij SunExpress kan op verschillende manieren. Je kunt online inchecken via de SunExpress website, app en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken 36 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je nodig hebt om in het vliegtuig in te stappen.