SunExpress inchecken

SunExpress is een samenwerking tussen Lufthansa en Turkish Airlines. Vanaf Schiphol en Eindhoven Airport biedt SunExpress vluchten aan.

Online inchecken bij SunExpress

Online inchecken is niet verplicht bij SunExpress, maar wordt wel geadviseerd om te doen zodat je tijd kunt besparen op de luchthaven. Als je alleen op reis gaat met een handbagage, hoef je niet te wachten bij de incheckbalie. Je kunt vanaf 36 tot 3,5 uur voor vertrek van je vlucht online inchecken.

Hoe kan je online inchecken bij SunExpress?

  1. Ga naar SunExpress.com. Vul de luchthaven, boekingsnummer en naam in.
  2. Controleer je boekingsgegevens, passagiers en bagage.
  3. Reserveer je stoel indien nodig en vul je contactgegevens in.
  4. Vergeet niet je boardingpass te downloaden.

Inchecken bij Schiphol
Naast online via de website kan je ook op de luchthaven inchecken. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent. Je kunt dan direct doorlopen naar de paspoortcontrole en vervolgens naar de gate. De incheckbalies vind je op Schiphol in vertrekhal 3.

SunExpress vlucht inchecken lukt niet

Lukt het niet om in te checken voor je vlucht controleer dan alle gegevens. Voor sommige luchthavens is het (nog) niet mogelijk. Ook kan het zijn dat online check-in nog niet open is. Houdt rekening met de openingstijden.

SunExpress inchecken

SunExpress stoelreservering

Wil je tijdens de vlucht bij het raam of langs het gangpad zitten? Of heb je behoefte aan meer beenruimte? Reserveer je stoel tijdens het online inchecken of bij de boeking. Hoe eerder je incheckt, hoe meer keuze je hebt. Kies je geen stoel, dan wordt automatisch een stoel toegewezen door SunExpress.

Veelgestelde vragen over SunExpress inchecken
1. Hoe kan je inchecken bij SunExpress?
Inchecken bij SunExpress kan op verschillende manieren. Je kunt online inchecken via de SunExpress website, app en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken 36 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

Meer over (online) inchecken vind je op: https://www.sunexpress.com/en/online-check-in/.