Aankomsttijden Rotterdam Airport

Voor iedereen die iemand moet ophalen van Rotterdam Airport is het handig om de aankomsttijd te weten. Check de actuele aankomsttijden van vandaag op de vluchtschema. Zoek de aankomsttijd op vluchtnummer of herkomst. De onderstaande aankomsttijden zijn van vandaag. Bekijk in één oogopslag de aankomsttijden en vertragingen van Rotterdam Airport.

Aankomst Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport heeft één aankomsthal. De aankomsthal bij Rotterdam The Hague Airport vind je aan de rechterkant van de luchthaven. Na het landen wordt op de schermen weergegeven bij welke bagageband je kunt wachten.

Rotterdam Airport aankomsthal

Adres: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam.

Vliegveld Zestienhoven

Wist je dat Rotterdam Airport bij de aanleg als ‘vliegveld Zestienhoven’ werd genoemd. Rotterdam The Hague Airport ligt in het noorden van Rotterdam, te vinden in de wijk ‘Zestienhoven’. Wil je meer weten over de parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport, ga dan naar Rotterdam Airport parkeren.

Rotterdam Airport app

Met de officiële app van Rotterdam Airport kun je real-time jouw vlucht volgen over de actuele aankomsttijden en vertragingen.

Volg de aankomsttijden van andere vliegvelden in Nederland:

Meer informatie over de aankomsttijden van Rotterdam Airport vind je op: https://www.rotterdamthehagueairport.nl/vluchten/vertrek-aankomst-tijden/.