Aankomsttijden Rotterdam Airport

Vanaf de vliegveld Rotterdam Airport (RTM) kun je vliegen naar veertig bestemmingen in heel Europa. Bijvoorbeeld Berlijn, Hamburg, Madrid, Geneve en Boedapast. Een voordeel van deze vliegveld zijn de korte inchecktijden! Vroeger moest je op televisie kijken voor de aankomsttijden via teletekst. Gelukkig is dit nu makkelijker geworden door het internet. Je kunt online via het internet de aankomsttijden Rotterdam Airport blijven volgen.Vliegveld Zestienhoven (16hoven)

Wist je dat Rotterdam Airport bij de aanleg als ‘vliegveld Zestienhoven’ werd genoemd. Rotterdam The Hague Airport ligt in het noorden van Rotterdam, te vinden in de wijk ‘Zestienhoven’. Wil je meer weten over de parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport, ga dan naar Rotterdam Airport parkeren.

Contact en adres Rotterdam Airport

Adres: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam

Aankomsttijden Rotterdam Airport app

Voor de Rotterdam Airport aankomst vluchten (arrivals) is er een officiële app beschikbaar voor op je smartphone (iOS, Android). Op deze manier kun je vanaf de smartphone aankomst vluchten volgen van Rotterdam Airport. De Rotterdam aankomsttijden zijn te zien op NOS teletekst 769.

Social media:

Volg de aankomsttijden van andere vliegvelden in Nederland: