Vertrek Zaventem

Vertrek je vanaf Brussels Airport Zaventem naar je bestemming? Bekijk de vertrektijden van Zaventem op vluchtnummer. De luchthaven heeft een uitgebreid vluchtschema met internationale bestemmingen. Check regelmatig de Brussels Airport Zaventem vertrektijden en blijf op de hoogte van de actuele vertrek vluchten.

Vertrek vluchten Zaventem Brussels Airport

Zaventem Brussels Airport heeft één grote vertrekhal. In de vertrekhal vind je 1 tot 14 incheckbalies. Vanuit de vertrekhal loop je door naar de gates A, B of T. Vanaf Brussels Airport vlieg je van en naar ruim 170 bestemmingen. De populairste bestemmingen in Europa zijn London, Rome, Madrid, Barcelona, en Lissabon. Met de vluchtradar hieronder worden de vertrek vluchten weergegeven van en naar Brussels Airport Zaventem.

Inchecken Brussels Airport

Voor bijna alle vluchten geldt dat je twee tot drie voor vertrek aanwezig moet zijn. Wanneer je op vakantie gaat is het altijd verstandig om online in te checken. Zo kan je met je boardingpass direct doorlopen als je handbagage hebt.

Parkeren
Bezoekers en reizigers van Zaventem Airport kunnen gebruik maken van verschillende parkeermogelijkheden. Afhankelijk van je wensen kan je dichtbij parkeren zoals P1, P2 en P3. Maar ook iets van de luchthaven. Reserveer je parkeerplek op de website van Brussels Airport. Ook met het openbaar vervoer is de luchthaven goed te bereiken. De treinstation is de vinden onder de aankomst- en vertrekhal. Met iets meer dan anderhalf uur ben je met de trein in Rotterdam.

Bekijk de aankomsttijden van Brussels Airport Zaventem.

Meer ver de vertrek vluchten van Zaventem vind je op: https://www.brusselsairport.be/nl/passengers/flights/vertrek.