Vertrek Zaventem

De vluchtschema van Brussels Airport Zaventem met de actuele vertrektijden laten je precies zien hoelaat de vlucht vertrekt. De vluchttijden zijn hetzelfde als wanneer je op Brussels Airport staat. De status laat zien als er vertragingen zijn of wanneer de vlucht vertrekt.

Brussels Airport vluchten volgen

Brussels Airport ligt in de plaats Zaventem. Vanuit hier vlieg je naar 248 bestemmingen in de wereld. Ook vanuit Nederland vliegen reizigers via deze luchthaven. De populairste bestemmingen in Europa zijn London, Rome, Madrid, Barcelona, en Lisabon. In 2018 had de luchthaven ruim 25 miljoen passagiers en 600 vliegbewegingen per dag. Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met 122 bestemmingen, waarvan 24 in Afrika. Brussels Airlines biedt meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, drie in Noord-Amerika en Tel Aviv en Mumbai. Met de vluchtradar hieronder worden de aankomst vluchten weergegeven boven Brussels Airport Zaventem.

Parkeren
Bezoekers en reizigers van Zaventem Airport kunnen gebruik maken van verschillende parkeermogelijkheden. Afhankelijk van je wensen kan je dichtbij parkeren zoals P1, P2 en P3. Maar ook iets van de luchthaven. Reserveer je parkeerplek op de website van Brussels Airport. Ook met het openbaar vervoer is de luchthaven goed te bereiken. De treinstation is de vinden onder de aankomst- en vertrekhal. Met iets meer dan anderhalf uur ben je met de trein in Rotterdam.

Bekijk de aankomsttijden van Brussels Airport Zaventem.