Parkeren Schiphol

De koffers staan klaar, tickets zijn geboekt en nu is de vraag wordt je gebracht of ga je met je eigen auto. Vliegveld Schiphol is goed bereikbaar via de snelweg en heeft verschillende parkeermogelijkheden. Lees hieronder hoe je goedkoop kunt parkeren op Schiphol.

Goedkoop parkeren op Schiphol

Parkeren bij P1 en P2 geeft je rustig de tijd voor het ophalen of wegbrengen van vrienden of familie. Deze parkeergarage is overdekt en liggen op loopafstand van de terminal. De parkeerkosten zijn één euro per twaalf minuten. Meer informatie lees je op de website van Schiphol parkeren. Denk je langer dan een half uur nodig te hebben, kies je voor de eerste optie hierboven (Schiphol Terminal Parking). Moet je snel iemand ophalen bij Schiphol en neem je hiervoor niet al te veel tijd, dan kun je het beste kiezen voor optie P6. Deze is geschikt voor kort parkeren zodat je snel mensen kunt ophalen. De eerste vijftien minuten is gratis. Ook deze parkeergarage is overdekt en is op een korte afstand van de aankomsthal.Schiphol parkeren adres

Gebruik het volgende adres van Schiphol op je navigatie: Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer.

Lang parkeren op Schiphol

Wil je lang parkeren op Schiphol, omdat je langer dan drie dagen op vakantie gaat kies dan kun je voordelig parkeren bij Schiphol Smart, ook te vinden op P3. Parkeren op P3 kan zowel op het terrein of in de garage. Een andere optie is Schiphol Holiday Valet Parking (P6), voor als je vijf dagen of langer weggaat en de auto langer wilt parkeren op Schiphol.

Schiphol ophalen of wegbrengen

Ga je iemand ophalen of wegbrengen naar Schiphol dan heb je de keuze uit P1, P2 en P6. Parkeren in P1 of P2 is op loopafstand van de terminal. Snel iemand ophalen zonder veel tijd en kort parkeren kan het beste bij P6. Als je langer dan een half uur gaat parkeren kies dan voor Schiphol Terminal Parking. Wees altijd ruim van te voren op tijd als je gaat vliegen vanaf Schiphol of een andere vliegveld. Lees verder op de pagina Schiphol inchecken hoe je zelf makkelijk kunt inchecken.

Meer informatie over de parkeermogelijkheden bij andere vliegvelden in Nederland:

FAQ
1. Hoe kan je reserveren?
Selecteer een aankomsttijd en tot wanneer je wilt parkeren om een tarief te berekenen.

2. Wat zijn de parkeeropties bij Schiphol?
Bij Schiphol kan je kiezen voor kort- en lang parkeren. De parkeeropties zijn P1, P3, P4, P6 en Valet Parking.

3. Wat is Valet Parking?
Met Valet Parking rijd je naar de vertrekhal en laat je de auto parkeren door een chauffeur. Bij terugkomst staat de auto voor je klaar.