Aankomsttijden Schiphol

De onderstaande aankomsttijden van Schiphol zijn gesorteerd op tijd. In het kolom ‘Flight’ wordt de vluchtnummer en in het kolom ‘From’ is te lezen waar het vandaan komt met daarnaast welke luchtvaartmaatschappij. De geschatte vluchttijd wordt weergegeven met ‘Scheduled’. De status geeft aan of het vliegtuig is geland of als er een vertraging is. Een groene melding betekent dat het vliegtuig is geland.

Schiphol aankomst (arrivals)

Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Blijf op de hoogte met de overzicht van aankomsttijden Schiphol. Vroeger gebruikte je de teletekst om de aankomsttijden te bekijken. Je kunt via het internet de aankomsttijden van vandaag en morgen volgen. Met het vluchtnummer zie je precies wanneer een vlucht arriveert of hoelang het nog duurt. Wel handig als je iemand wilt verrassen tijdens het ophalen bij Schiphol.

Bekijk je liever de Schiphol aankomsttijden via de NOS teletekst?

  • Teletekst 756: aankomst vluchten tot 10:30.
  • Teletekst 757: aankomsttijden van 10:30 tot 15:30.
  • Teletekst 758: aankomst vluchten vanaf 15:30 uur.

Aankomst adres Schiphol

Gebruik het volgende adres als je iemand moet ophalen van Schiphol: Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer. Ook handig is de plattegrond van Schiphol Airport. Meer informatie hierover en parkeermogelijkheden bij Schiphol vind je in de app.

Vliegveld Schiphol op social media:

Volg de aankomsttijden van andere vliegvelden in Nederland: