Aankomsttijden Schiphol

De onderstaande aankomsttijden van Schiphol van vandaag zijn gesorteerd op de tijd. In het kolom ‘Flight’ wordt de vluchtnummer weergegeven. In het kolom ‘From’ is te lezen waar het vandaan komt met daarnaast welke luchtvaartmaatschappij. De geschatte tijd wordt weergegeven met ‘Scheduled’. De status geeft aan of het vliegtuig is geland of als er een vertraging is. Een groene melding betekent dat het vliegtuig is geland.

Amsterdam Schiphol Airport Arrivals powered by Airportia Flight Tracker

Schiphol aankomst (arrivals)

Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Met de actuele overzicht van aankomsttijden Schiphol blijf je altijd op de hoogte. Vroeger gebruikte je de teletekst om de aankomsttijden te bekijken. Je kunt via het internet de aankomsttijden van vandaag en van de volgende dag volgen. Je ziet precies wanneer een vlucht arriveert of hoelang de vlucht vertraging heeft. Wel handig als je iemand wilt verrassen tijdens het ophalen bij Schiphol.

NOS teletekst

  • Teletekst 756: aankomst vluchten tot 10:30.
  • Teletekst 757: aankomsttijden van 10:30 tot 15:30.
  • Teletekst 758: aankomst vluchten vanaf 15:30 uur.

Aankomst adres Schiphol

Ook handig is de plattegrond van Schiphol Airport. Meer informatie hierover en parkeermogelijkheden bij Schiphol vind je in de app. Moet je iemand ophalen van Schiphol gebruik dan het volgende adres op je navigatie: Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer.

Telefoon
Telefonisch contact: 0900 – 0141

Vliegveld Schiphol op social media:

Volg de aankomsttijden van andere vliegvelden in Nederland: