Aankomsttijden Schiphol

Schiphol Airport Amsterdam
Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Met de actuele overzicht van aankomsttijden Schiphol blijf je altijd op de hoogte. Vroeger gebruikte je de teletekst om de aankomsttijden te bekijken. Dit is nu makkelijker geworden door het internet. Je kunt via het internet de aankomsttijden van vandaag en de aankomsten van de volgende dag van Schiphol volgen. Je ziet precies wanneer een vlucht arriveert of hoelang de vlucht vertraging heeft.

Schiphol aankomst

Aankomsttijden SchipholMet de onderstaande aankomsttijden van Schiphol van vandaag zijn gesorteerd op de tijd. In het kolom ‘Flight’ wordt de vluchtnummer weergegeven. Daarnaast in het kolom ‘From’ is te lezen waar het vandaan komt en om welke luchtvaartmaatschappij het gaat in de kolom ‘Airline’. De geschatte tijd wordt weergegeven met ‘Scheduled’. De status geeft aan of de vliegtuig is geland of als er een vertraging is.


Bekijk je liever de Schiphol aankomsttijden via de NOS teletekst?

  • Aankomst vluchten tot 10:30: teletekst 756.
  • Aankomsttijden van 10:30 tot 15:30, zie teletekst 757.
  • Aankomst vluchten vanaf 15:30 uur: teletekst 758.

Aankomsttijden Schiphol app

Aankomsttijden Schiphol appVoor de Schiphol aankomst vluchten (arrivals) is er een officiële app beschikbaar voor op je smartphone (iOS, Android, Windows Phone). Zoek in de App Store of Google Play naar Schiphol Amsterdam Airport. Met de gratis app van Schiphol kun je zoeken naar vluchten, locaties, winkels en diensten. De app is makkelijk  te gebruiken en zo blijf je altijd op de hoogte van de laatst wijzigingen. Ook handig zijn de plattegronden zodat je op Schiphol de weg kunt vinden naar de incheckbalie of gate. Met de Schiphol app kun je vooraf parkeerplaatsen en andere diensten regelen. De Schiphol Amsterdam Airport app is overzichtelijk en je blijft up-to-date met de handige notificaties!

Schiphol aankomst adres

Moet je iemand ophalen van Schiphol gebruik dan het volgende adres op je navigatie: Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer. Wil je meer weten over de parkeermogelijkheden bij Schiphol, ga dan naar Schiphol parkeren.

Contact en adres Schiphol

Adres:

  • Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer

Social media:

Telefoon
Telefonisch contact: 0900-0141

Contactformulier
Heb je een vragen over de aankomsttijden of een klacht? Gebruik het speciale contactformulier op de website, zie hier.

Volg de aankomsttijden van andere vliegvelden in Nederland:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...