KLM app

Met de app van KLM kunnen reizigers nu nog makkelijker vluchten boeken. Kies een vertrek- en aankomst luchthaven. Selecteer een datum voor de heen- en terugvlucht. De app laat direct een overzicht zien van de beschikbare vluchten en prijzen. Ook kun je via de app de vluchtstatus volgen. Dit doe je door het vluchtnummer te zoeken.Hoe werkt de app van KLM?

Reizigers kunnen boekingen toevoegen aan de app en een notificatie ontvangen bij wijzigingen. Via het menu’Boeken‘ selecteer je makkelijk een bestemming en het aantal passagiers met daarbij de comfort class. Om je boeking toe te voegen aan de app klik je op ‘Mijn reizen‘. Typ de boekingscode/ticketnummer en je achternaam in om de gegevens op te halen. Een andere handige optie is om je boardingpass te scannen. De app stuurt pushberichten wanneer de vluchtinformatie zoals de gate of andere informatie veranderd. Log in om je Flying Blue Miles te zien. Kies zelf hoe je dit wilt besteden bijvoorbeeld aan vluchten of hotels etc).

KLM app

Wat zijn de voordelen van de KLM App?

  • Makkelijk inchecken.
  • Vluchten boeken.
  • Ontvangen pushberichten over je vlucht zoals vertragingen, gate en andere informatie.
  • Bijhouden van je reis, vlucht en boarding status.
  • Reisdocumenten bewaren in de app.KLM contact

Contact opnemen met vliegmaatschappij KLM kan op diverse manieren. Kies uit WhatsApp, social media of telefonisch.

KLM WhatsApp

Als eerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij is KLM samen met WhatsApp in 2017 een test gestart om service te bieden via WhatsApp. Hiervoor heeft WhatsApp een speciale zakelijke account ontwikkeld. Een extra kanaal om persoonlijke service te bieden (in tien verschillende talen) aan de reizigers. Reizigers kunnen via WhatsApp bevestigingen, instapkaarten en vluchtmeldingen ontvangen. Bij het boeken van een ticket kan de reiziger de optie aanvinken dat hij of zij op de hoogte gehouden wil worden via WhatsApp. Dit doe je door simpel je 06-nummer in te vullen. De boarding pass en updates over de vlucht worden naar de app gestuurd. Ook wanneer het vliegtuig later vertrekt dan verwacht wordt of de reiziger naar een andere gate moet, wordt dit doorgegeven.

Hoe kan ik een bericht sturen via WhatsApp?
Stuur een bericht naar +31206490787 of gebruik de KLM app. Deze vind je onder ‘Contact‘ en klik vervolgens op WhatsApp.

Via WhatsApp kun je:

  • Boekingen wijzigen
  • Vragen stellen
  • Inchecken
  • Stoelen kiezen in het vliegtuig
  • Regelen van extra bagage

– Download de KLM app: iOS (App Store) | Android (Google Play)

FAQ
Welke functies heeft de KLM app?
Met de app kun je boekingen wijzigen, vragen stellen via social media, inchecken van je vlucht en een stoel kiezen in het vliegtuig.

Waar kan je de app downloaden?
De KLM app kan je downloaden via App Store en Google Play.