Vliegtijd Mallorca

Een vakantie naar Mallorca betekent veel zon, witte stranden met palmbomen en activiteiten. Met heerlijke temperaturen in de zomer en winter maakt het eiland voor veel reizigers een populaire vakantiebestemming. Mallorca heeft leuke plaatsen en is geschikt voor het hele gezin. Is Mallorca jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang vliegen naar Mallorca?

De afstand naar het eiland Palma heeft ongeveer een afstand van 1400 kilometer. De vlucht duurt zo’n 2,5 uur. Vanaf Amsterdam Schiphol en Rotterdam Airport vlieg je met Corendon, Transavia, easyJet, TUI Fly of Vueling Airlines rechtstreeks naar de luchthaven Palma de Mallorca. Woon je dichtbij de Belgische of Duitse grens? Vliegen vanaf Brussel of Düsseldorf kan goedkoper zijn.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Mallorca
2,5 uur
1400 km

Waar ligt Mallorca?

Mallorca ligt in de Middellandse-Zee. Het eiland ligt ongeveer 170 kilometer ten oosten van het vasteland Spanje. Mallorca vind je op de kaart ten oosten van Ibiza en ten zuiden van Frankrijk.

Wat is de beste reistijd voor Mallorca?

De beste reistijd naar Mallorca is over het algemeen mei tot en met september. De temperatuur ligt meestal tussen de 25 – 30 graden. In de zomermaanden juli en augustus is het warm en komen de meeste toeristen. Een strandvakantie is tijdens deze maanden daarom zeer geschikt.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
15 °C
16 °C
17 °C
19 °C
23 °C
27 °C
29 °C
30 °C
27 °C
24 °C
19 °C
17 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Mallorca?
De vliegtijd naar Mallorca vanaf Amsterdam is zo’n 2,5 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
Er is geen tijdsverschil.