Pegasus inchecken

Om plaats te nemen in het vliegtuig moet je eerst inchecken. Bij Pegasus kan je online en op de luchthaven inchecken. Pegasus biedt vluchten aan vanaf Schiphol, Eindhoven- en Rotterdam Airport.

Online inchecken bij Pegasus

Pegasus biedt reizigers online inchecken aan om tijd te besparen. Via de website van Pegasus is het vanaf 48 uur tot één uur voor de geplande vertrektijd mogelijk om in te checken.

  1. Ga naar de officiële website van Pegasus Airlines.
  2. Zoek naar de optie “Online Check-In”.
  3. Voer je boekingsgegevens in, zoals je achternaam en PNR nummer.
  4. Selecteer de vlucht waarvoor je wilt inchecken.
  5. Reserveer je stoel en bevestig je keuze.
  6. Download en print je instapkaart of sla deze op je telefoon.

Inchecken op de luchthaven

Als online inchecken niet mogelijk is of als je de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, kun je ook inchecken op de luchthaven. Pegasus Airlines heeft incheckbalies op de luchthavens waar je je instapkaart kunt krijgen en eventueel je bagage kunt afgeven. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om in te checken, vooral tijdens drukke reisperiodes.

Pegasus inchecken lukt niet

Als het niet lukt om in te checken, controleer dan eerst alle gegevens. Houdt er rekening met de openingstijden van (online) inchecken. De online check-in is pas beschikbaar vanaf twee dagen tot 60 minuten voor vertrek open gaat.

Pegasus stoelreservering

Reserveer als één van de eerste een stoel bij Pegasus. Tijdens het boeken van je vlucht of bij het (online) inchecken kun je een stoel kiezen. Als je geen stoel kiest, wordt een willekeurige stoel toegewezen door Pegasus. Je hebt keuze uit een standaardstoel of een stoel met extra tien centimeter beenruimte.

Wat kost stoel reserveren?

De exacte kosten voor de stoelreservering hangt af van de route en plek in het vliegtuig. Bij Pegasus heb je keuze uit een standaardstoel, extra beenruimte en vooraan. Als eerste uit het vliegtuig bij het landen, kies dan voor een stoel op de eerste rij. Een stoel met meer beenruimte zit bij de nooduitgang.

Meer over online inchecken bij Pegasus vind je op: https://www.flypgs.com/en/useful-info/info-about-flights/check-in.