Corendon: vanaf november 5 keer per week naar Curaçao

Vanaf november 2023 zal Corendon 5 keer per week vliegen tussen Amsterdam en Curaçao. Deze route zal worden bediend door een hypermoderne Airbus A350-900, die het mogelijk maakt om non-stop te vliegen. Corendon heeft hiervoor een samenwerkingsovereenkomst gesloten met World2Fly, een vooraanstaande Spaanse luchtvaartmaatschappij.

In de periode van half juni tot half september wordt er zelfs zes keer per week gevlogen. Met een capaciteit van 432 passagiers aan boord van de Airbus A350-900, stelt Corendon jaarlijks ongeveer 220.000 passagiers in staat om comfortabel van en naar Curaçao te vliegen. De beschikbare stoelen zullen worden verdeeld tussen pakketreizen en losse tickets. Ongeveer twee derde van de capaciteit zal worden aangeboden als onderdeel van een pakketreis, terwijl de overige stoelen beschikbaar zullen zijn voor losse ticketverkoop. De eerste vlucht staat gepland op vrijdag 3 november 2023. Vanaf morgen zijn de tickets te boeken, met prijzen die beginnen vanaf 299 euro voor een enkele reis en 598 euro voor een retourticket (Naƒ 589 / Naƒ 1.178). Tickets kunnen online worden gekocht via corendon.com, bekende ticketwebsites en ook op Curaçao zelf, momenteel via twee kantoren: op de luchthaven Hato en bij het Livingstone Jan Thiel Resort. Voor pakketreizen kunnen klanten terecht op corendon.nl. Met deze nieuwe ontwikkeling komt er een einde aan de jarenlange succesvolle samenwerking tussen Corendon en KLM op deze specifieke route.

https://nieuws.corendon.nl/corendon-vliegt-vanaf-november-vijf-keer-per-week-met-een-airbus-a350-900-van-amsterdam-naar-curacao/

VluchtVolgen24.nl

VluchtVolgen24.nl is de website voor iedereen die alles willen weten over vluchttijden, vliegtijden, inchecken en bagage. Ook vind je het laatste nieuws over de vliegvelden en vliegmaatschappijen.