Corendon vlucht volgen

De Corendon vluchttijden kun je vinden bij je boeking en vliegticket. Zoek hieronder op de radar naar de Corendon vluchten. Inloggen kan ook op de website van Corendon, zie onderaan de pagina. Op vakantie met Corendon? Vlieg met Corendon naar de zon.

Corendon inchecken

Met Corendon kun je zelf je inchecken regelen. Hiervoor heb je de reserveringsnummer, vertrekdatum en je vluchtnummer of achternaam nodig. Regel je de incheck zelf, dan kun je een plek reserveren die jij fijn vind. Tip: wees snel zodat je altijd genoeg keuze hebt om te kiezen! Download de Corendon app om een stoel te reserveren of inzicht te krijgen in je vluchtinformatie.

Vanaf drie uur voor vertrek kun je inchecken op Schiphol bij de incheck balies. Corendon raad je aan om minimaal 2,5 uur van te voren op de luchthaven te zijn. Zo ben je op tijd om in te checken en je bagage af te geven.

Vloot
De vloot van Corendon bestaat uit 15 vliegtuigen. De vliegmaatschappij vliegt onder andere met een Boeing 737-300 en een Boeing 737-800. Onlangs heeft Corendon een nieuwe Boeing 737 MAX 8 toegevoegd aan zijn vloot.

Corendon bestemmingen
Corendon vliegt naar veel landen in Europa en daarbuiten. Naar Turkije, Spanje, Bulgarije, Griekenland en Portugal. Maar ook naar Marokko, Egypte en Tunesië.

Online inchecken bij Corendon: https://fly.corendon.com
Inloggen Corendon: https://mijn.corendon.nl/