Wizz Air inchecken

Wizz Air vliegt vanuit Nederland van en naar vliegveld Eindhoven Airport. Wizz Air biedt lowcost-vluchten aan naar verschillende bestemmingen in Europa. Vanaf 30 dagen tot 3 uur voor vertrek kunnen reizigers online inchecken via de website van Wizz Air en de app. Na het inchecken kun je de instapkaart uitprinten.

Online inchecken bij Wizz Air

Vooraf online inchecken heeft het voordeel dat je niet hoeft de staan in de wachtrij. Inchecken bij de balie kan vanaf twee uur voor vertrek. Ga naar Wizzair.com en klik bovenin op inchecken & boekingen. Vul in je boekingscode en achternaam. Ben je klaar met inchecken? Dan ontvang je de boardingpass die je kunt uitprinten of opslaan op je telefoon.

Wizz Air inchecken

Stoelreserveren
Kies tijdens je boeking Wizz Air voor een stoel na keuze. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Wanneer je geen stoel reserveert wordt er willekeurig een stoel voor je gekozen.

Wizz Air bagage
Reizigers die vliegen met Wizz Air kunnen gratis een handbagage meenemen voor onder de stoel. Met maximaal een afmeting van 40 x 30 x 20 cm en niet meer dan 10 kg. Voor de ruimbagage gelden de regels tot zes stuks van maximaal 32 kg.

Hoe werkt inchecken bij Wizz Air?

  • Bezoek de website van Wizzair.com en volg de stappen om in te checken.
  • Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  • Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

FAQ
1. Hoe kan je inchecken bij Wizz Air?
Inchecken bij Wizz Air kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken, via de app en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken vanaf dertig dagen tot drie uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je toegang geeft tot het vliegtuig.