Wizz Air inchecken

Wizz Air vliegt vanuit Nederland van en naar vliegveld Eindhoven Airport. Wizz Air biedt lowcost-vluchten aan naar verschillende bestemmingen in Europa. Vanaf 30 dagen tot 3 uur voor vertrek kunnen reizigers online inchecken via de website van Wizz Air en de app. Na het inchecken kun je de instapkaart uitprinten.

Online inchecken bij Wizz Air

Je vlucht online inchecken bij Wizz Air kan vanaf 30 dagen tot drie uur voor de vertrektijd. Als je online wilt inchecken dan kan dat gratis. Online inchecken is niet verplicht, maar wel slim om te doen. Voordeel van thuis online inchecken is dat je niet hoeft te wachten bij de incheckbalie. Kies je ervoor om op de luchthaven in te checken dan kan dat tegen betaling.

Hoe werkt inchecken bij Wizz Air?

  • Bezoek de website van Wizzair.com.
  • Vul je bevestigingscode, achternaam en volg de stappen om in te checken.
  • Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.

Inchecken op Eindhoven Airport

Wizz Air vertrekt vanuit Nederland enkel van en naar Eindhoven Airport. Op de luchthaven van Eindhoven kan je vanaf twee uur voor vertrek inchecken.

Wizz Air stoelreservering

Reserveer bij Wizz Air als één van de eerste een stoel bij het raam of langs het gangpad. Tijdens het boeken van je vlucht of bij het (online) inchecken kun je een stoel kiezen. Als je geen stoel kiest, wordt een willekeurige stoel toegewezen door Wizz Air. Je hebt keuze uit een standaardstoel of een stoel met extra tien centimeter beenruimte.

Wizz Air inchecken

Wizz Air bagage
Neem je ruimbagage mee, dan kun je eenvoudig inchecken bij één van de self service bagage drop-offs. Met een handbagage kun je doorlopen naar de veiligheidscontrole.

Veelgestelde vragen over inchecken bij Wizz Air
1. Hoe kan je inchecken bij Wizz Air?
Inchecken bij Wizz Air kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken, via de app en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken vanaf dertig dagen tot drie uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

Meer over online inchecken vind je op: https://wizzair.com/nl-nl/informatie-en-diensten/boekingsinformatie/inchecken-en-instappen.