Vertrektijden Schiphol

In 2014 vlogen meer dan 55 miljoen passagiers via Schiphol. Ga je binnenkort op vakantie via Schiphol? Dan is het altijd handig om te weten of er veranderingen zijn over de vertrektijden. We weten allemaal hoe irritant het is wanneer je vlucht vertraging heeft. Met de schema vertrektijden Schiphol ben je altijd op de hoogte en up-to-date. De vluchten in de vertrektijden schema van Schiphol zijn gesorteerd op tijd.


Schiphol vertrek (departures)

Overzicht van Schiphol vertrek vluchten is altijd actueel. De vertrek vluchten van Schiphol kunnen van minuut tot minuut verschillen. Gebruik het live vluchtradar als je de vertrek vluchten wilt volgen. Heb je de vluchtnummer bij de hand, dan kun je makkelijk zoeken op je eigen vlucht. Op de schermen in de vertrekhal bij Schiphol kun je de actuele landingstijden en vluchtinformatie aflezen. Ook als je iemand moet ophalen zie je informatie waar je moet wachten. Met de vluchtnummer zie je ook de herkomst en de vliegmaatschappij.

Bekijk je liever de Schiphol vertrektijden via de NOS teletekst?

  • Vertrek vluchten tot 10:30: teletekst 759.
  • Vertrektijden van 10:30 tot 15:30, zie teletekst 760.
  • Vertrek vluchten vanaf 15:30 uur: teletekst 761.

Schiphol vertrekhal adres

Moet je iemand wegbrengen naar Schiphol gebruik dan het volgende adres voor op de navigatie: Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer. Wil je meer weten over de parkeermogelijkheden bij Schiphol, ga dan naar Schiphol parkeren. Voor de actuele Schiphol vertrektijden schema ga je naar de website van Schiphol.

Volg de vertrektijden van andere vliegvelden in Nederland: