Corendon inchecken

Corendon vliegt vanaf Schiphol en Eindhoven Airport naar verschillende bestemmingen in Europa. Voordat je het vliegtuig kunt instappen moet je eerst (online) inchecken.

Online inchecken bij Corendon

Online inchecken bespaart tijd, omdat je niet hoeft te wachten bij de incheckbalie. Na het inchecken kun je de boardingpass downloaden of opslaan op je telefoon. De boardingpass is je instapkaart voor het vliegtuig. Ook als je bent ingecheckt, is het goed om op tijd aanwezig te zijn op de luchthaven. Houdt rekening met extra drukte of controles waardoor je alsnog moet wachten. Reis je zonder bagage of met alleen een handbagage dan kun je doorlopen naar de veiligheidscontrole. Hierna kun je vervolgens door naar de gate.

Wanneer kan je online inchecken?

Online inchecken bij Corendon kan vanaf 72 uur tot 5 uur voor vertrek van je vlucht. Je ontvangt digitaal de instructies en de boardingpass. Als je alleen handbagage hebt kun je doorlopen naar de veiligheidscontrole. Reis je met ruimbagage, dan moet je deze nog afgeven bij de incheckbalie.

Hoe werkt (online) inchecken bij Corendon?

  1. Bezoek de website van fly.corendon.com en volg de stappen om in te checken.
  2. Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  3. Wil je op de luchthaven inchecken? Dat kan bij de balie op de luchthaven met je paspoort.

Corendon inchecken terugreis

Voor beide vluchten tegelijk inchecken is niet mogelijk. Wil je voor je terugreis inchecken dan moet je wachten tot de check-in open gaat. Je ontvangt automatisch een e-mail wanneer je terugvlucht kunt inchecken.
Corendon inchecken

Inchecken op de luchthaven

Is het niet gelukt om online in te checken? Dan kun je natuurlijk ook op het vliegveld inchecken bij de incheckbalie. Je kunt de incheckbalie vinden door de informatieborden te volgen. De check-in balies vind je bij Schiphol in Vertrekhal 3.

Online inchecken bij Corendon lukt niet

Als het niet lukt om je vlucht in te checken kan het betekenen dat je te vroeg bent. Je kunt dan op een later moment proberen. Online inchecken bij Corendon vanaf 72 uur voor vertrek.

Stoelreservering bij Corendon

Je kunt via de website fly.corendon.com stoel reserveren voor je vlucht. Als je vooraf geen stoel reserveert wordt er automatisch een stoel toegewezen aan de reiziger. Bij Corendon kun je vanaf zes weken tot vijf uur voor vertrek een stoel reserveren. Er zijn verschillende soorten stoelen beschikbaar: normale stoel, comfort stoel, extra been ruimte of voorin.

Veelgestelde vragen over Corendon inchecken
1. Hoe kan je inchecken bij Corendon?
Inchecken bij Corendon kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken via de website, app en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken drie weken voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.