Corendon inchecken

Ga je op vakantie met Corendon? Inchecken kan online met je computer als op de luchthaven. Voordeel van online inchecken is dat je niet hoeft te wachten bij de balie. Ruimbagage moet je alleen nog afgeven. Als je alleen een handbagage hebt loop je door naar de controle.

Online inchecken bij Corendon

Met online inchecken heb je het voordeel zelf keuze kunt maken voor een stoel. Ga naar fly.corendon.com. en vul je reserveringsnummer, vertrekdatum en vluchtnummer/achternaam in. In het volgende scherm zie je een overzicht van je vluchtgegevens. Daar kun je ruimbagage en een stoel reserveren. Na het inchecken kun je de boardingpass uitprinten of opslaan op je telefoon. De boardingpass is je instapkaart voor het vliegtuig. Ook als je bent ingecheckt, is het goed om op tijd aanwezig te zijn op de luchthaven. Houdt rekening met extra druk of controles waardoor je alsnog moet wachten.

Stoel reserveren
Online een stoel reserveren is mogelijk, maar er zijn wel kosten aan verbonden. Het verschilt per bestemming, stoel en reisperiode. Het is niet verplicht om vooraf een reservering te maken. Zo heb je de keuze voor extra beenruimte of voorin het vliegtuig. Reserveer je vooraf geen stoel, dan wordt er automatisch een stoel toegewezen. Wil je naast elkaar zitten, wordt het aangeraden om van tevoren te reserveren.

Ruimbagage
De tarieven voor de ruimbagage zijn verschillend. Afhankelijk van het gewicht en of je online of op de luchthaven reserveert. Een bagagestuk mag niet meer wegen dan 32 kg.

Handbagage
Bij Corendon kun je één stuk handbagage meenemen. De handbagage mag niet groter zijn dan 25 x 35 x 55 cm en maximaal 8 kg zijn.

Corendon inchecken terugreis

Voor beide vluchten tegelijk inchecken is niet mogelijk. Wil je voor je terugreis inchecken dan moet je wachten tot de check-in open gaat. Je ontvangt automatisch een e-mail wanneer je terugvlucht kunt inchecken.

Corendon inchecken

Hoe werkt inchecken bij Corendon?

  • Bezoek de website van fly.corendon.com en volg de stappen om in te checken.
  • Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  • Wil je op de luchthaven inchecken? Dat kan bij de balie op de luchthaven met je paspoort.

Incheckbalie
Online inchecken bij Corendon is niet verplicht. Je kunt natuurlijk ook op het vliegveld inchecken bij de balie. Op Schiphol vind je de check-in balie bij Vertrekhal 3. Wees ruim op tijd.

Veelgestelde vragen over Corendon inchecken
1. Hoe kan je inchecken bij Corendon?
Inchecken bij Corendon kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken via de website, app en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken drie weken voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je toegang geeft tot het vliegtuig.