Ryanair inchecken

Reizigers die vliegen met Ryanair kunnen via verschillende manieren inchecken. Dit kan via de website en via de mobiele app. Zodra je hebt ingecheckt voor de vlucht wordt je instapkaart opgeslagen in de Ryanair app. De boardingpass kan je laten zien bij de balie en gate.

Online inchecken bij Ryanair

Net als bij andere vliegmaatschappijen wordt bij Ryanair aangeraden om online in te checken. Wel kan Ryanair op de luchthaven een extra toeslag vragen per passagier bij de incheckbalie. Online inchecken kan via de website of app al vanaf zestig dagen tot twee uur voor vertrek.

Hoe werkt (online) inchecken bij Ryanair?

  1. Ga naar https://www.ryanair.com/nl/nl/lp/check-in en vul de reserveringsnummer en e-mailadres in om je gegeven op te halen.
  2. De boekingsnummer vind je op de bevestiging. Controleer de boekingsgegevens, passagiers en bagage.
  3. Kies en reserveer je stoel en download je boardingpass.

Wanneer kan je online inchecken bij Ryanair?

Online inchecken kan tot 60 dagen voor de geplande vertrek.

Hoe lang van tevoren moet je op Schiphol aanwezig zijn?

Wil je inchecken op de luchthaven, wees dan op tijd aanwezig, maar ook niet te vroeg. Voor vluchten vanaf Schiphol is het advies om twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn. De check-in balies van Ryanair vind je in vertrekhal 3. Vlieg je vanaf Eindhoven Airport dan zijn de check-in balies open vanaf 2 voor vertrek. Denk eraan dat je voor de sluitingstijd van de balie bent ingecheckt en je bagage hebt afgegeven.

Stoelreservering bij TUI

Bij TUI kun je kiezen voor extra beenruimte tijdens het boeken. Je kunt tegen betaling een stoel reserveren bij Economy en Comfort. Heb je een vliegticket geboekt met Deluxe dan is het gratis. Als je ervoor kiest om niet te betalen om een stoel te reserveren, wordt je stoel gratis aan je toegewezen wanneer je incheckt.

Veelgestelde vragen over (online) inchecken bij Ryanair
1. Hoe kan je inchecken bij Ryanair?
Inchecken bij Ryanair kan op verschillende manieren. Je kunt zelf online inchecken en bij de balie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken vanaf 48 uur tot 2 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

Meer over inchecken bij Ryanair vind je op: https://www.ryanair.com/be/nl/lp/check-in.