Aankomst Zaventem

Het vluchtschema met aankomsttijden op Brussels Airport Zaventem biedt reizigers gedetailleerd overzicht. De aankomsttijden worden elk uur bijgewerkt om de actuele informatie te weergeven. Bekijk de aankomsttijden van vandaag hieronder. Zoek de vluchten op vluchtnummer of herkomst. Bekijk in één oogopslag de aankomsttijden en vertragingen van alle vluchten op Brussels Airport.

Aankomst vluchten Zaventem – Brussels Airport

Brussels Airport ligt in de plaats Zaventem. Vanuit hier vlieg je naar 248 bestemmingen in de wereld. Ook vanuit Nederland vliegen reizigers via deze luchthaven. De populairste bestemmingen in Europa zijn London, Rome, Madrid, Barcelona, en Lissabon. In 2018 had de luchthaven ruim 25 miljoen passagiers en 600 vliegbewegingen per dag. Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met 122 bestemmingen, waarvan 24 in Afrika. Brussels Airlines biedt meer dan 90 bestemmingen aan in Europa. Met de vluchtradar hieronder worden de aankomst vluchten weergegeven van en naar Brussels Airport Zaventem.

Parkeren
Bezoekers en reizigers van Zaventem Airport kunnen gebruik maken van verschillende parkeermogelijkheden. Afhankelijk van je wensen kan je dichtbij parkeren zoals P1, P2 en P3. Maar ook iets van de luchthaven. Reserveer je parkeerplek op de website van Brussels Airport. Ook met het openbaar vervoer is de luchthaven goed te bereiken. De treinstation is de vinden onder de aankomst- en vertrekhal. Met iets meer dan anderhalf uur ben je met de trein in Rotterdam.

Bekijk de vertrektijden van Brussels Airport Zaventem.

Meer over de aankomsttijden van Zaventem vind je op: https://www.brusselsairport.be/nl/passengers/flights/arriving.