Parkeren Rotterdam Airport

Als je op vakantie gaat of wanneer je iemand moet ophalen bij Rotterdam Airport (Rotterdam The Hague Airport) is het vaak lastig om een goede parkeerplek te vinden dichtbij de terminal. Je komt er niet elke dag en om deze redenen is het vinden van een goede parkeerplek lastig.

Parkeren op vliegveld Rotterdam

Bij Rotterdam Airport parkeren is het mogelijk om online een reservering te doen. Bij vliegveld Rotterdam heb je verschillende parkeerplekken. Op Rotterdam Airport kun je kiezen voor P1, P2, P3, P6 en P10. Met de kentekenherkenning kun je snel op- en afrijden! Bij lang parkeren Rotterdam Airport is P1, P1A en P3 zeer geschikt. Het is drie tot zeven minuten lopen naar de terminal. Voor de zakenmensen is P2 en P6 een optie. Op deze parkeerplaatsen kun je de auto direct bij de terminal parkeren en kosteloos elektrisch opladen. De laatste optie P10 (Voordeel parkeren) parkeer je iets verder van de terminal. Meer informatie lees je op de website van luchthaven Rotterdam Airport.

Rotterdam Airport parkeren adres

Gebruik het volgende adres van vliegveld Rotterdam Airport op je navigatie: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam.

Tips parkeren Rotterdam Airport

Als je gaat parkeren bij vliegveld Rotterdam Airport denk dan aan de volgende tips:

  • Laat geen waardevolle of dure goederen achter in je auto of verstop het weg.
  • Het is altijd handig om even te noteren (bijvoorbeeld op je telefoon) waar je hebt geparkeerd. Welke verdieping of adres.
  • Kijk op internet wat de parkeerprijzen zijn.

Meer informatie over de parkeer mogelijkheden bij andere vliegvelden in Nederland:

FAQ
1. Hoe kan je een parkeerplek reserveren bij Rotterdam The Hague Airport?
Selecteer een vanaf datum en tot wanneer je wilt parkeren om een tarief te berekenen.

2. Wat zijn de parkeeropties bij Rotterdam The Hague Airport?
Bij Rotterdam The Hague Airport heb je keuze uit: P1, P2, P3, P6 en P10.

3. Wat is Valet Parking?
Met Valet Parking rijd je naar de vertrekhal en laat je de auto parkeren door een chauffeur. Bij terugkomst staat de auto voor je klaar.