Aankomsttijden Düsseldorf Airport

Iemand ophalen van Düsseldorf Airport? Check voor vertrek de actuele aankomsttijden van Düsseldorf Airport. Het vluchtschema van Düsseldorf Airport van vandaag is altijd actueel. De aankomsttijden kunnen namelijk wijzigen. In één oogopslag bekijk je de vertrektijden en vertragingen van Düsseldorf Airport.

Düsseldorf Airport plattegrond

Bekijk de route hieronder als je iemand gaat ophalen van het vliegveld. Volg de aankomsttijden voor de actuele vluchttijden en aankomsten.

Over luchthaven Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is een internationale luchthaven in het oosten van Duitsland. Het vliegveld ligt ongeveer negen kilometer van de stad Düsseldorf, de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Düsseldorf Airport (DUS) wordt gezien als een belangrijke luchthaven voor het Rijn – Ruhrgebied. Met 70 vliegmaatschappijen die naar 200 bestemmingen vliegen over de hele wereld. Met elke dag bijna 60.000 reizigers die vertrekken en landen. De luchthaven heeft 3 terminals en 2 banen. Het vliegveld bestaat uit drie terminals en is goed bereikbaar via de snelweg met zo’n twee uur rijden vanuit Utrecht. En woon je langs de grens dan doe je er ongeveer een uur over.

Voordelen vanaf Düsseldorf Airport

  • Korte reistijd vanaf de grens
  • Goede bereikbaarheid via de snelweg
  • Korte en lange parkeermogelijkheden
  • Vliegen naar verschillende Europese hoofdsteden en daarbuiten

Meer over de aankomst vluchten van Düsseldorf Airport vind je op: https://www.dus.com/en/flights/arrivals.