Vliegtijd Tenerife

Tenerife is een eiland langs de kust van Marokko in de Atlantische Oceaan. Het eiland trekt jaarlijkse duizenden tot miljoenen bezoekers. Heerlijke stranden, natuurparken, lava omgeving en duiken, de ideale vakantie om tot rust te komen. Duik in het water en zwem met vissen die je niet eerder hebt gezien. Is Tenerife jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Tenerife?

De vliegtijd naar Tenerife is ongeveer 4,5 uur. Er vliegen meerdere vluchten naar Tenerife. Transavia vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, net als TUI fly. Wanneer je langs de grens met België of Duitsland woont heb je meer keuze. Een ticket boeken naar Tenerife kan voordeliger zijn als je vliegt vanuit Brussel of Düsseldorf. Boek nu voordelige vliegtickets naar Tenerife bij Skyscanner.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Tenerife
4,5 uur
3200 km

Waar ligt Tenerife?

In de Atlantische Oceaan ligt het eiland Tenerife. Tenerife behoort tot Spanje en ligt voor de kust van Marokko. Op de wereldkaart vind je Tenerife met de coordinaten 28° en 29° noorderbreedte en 16° en 17° westerlengte.

Wat is de beste reistijd naar Tenerife?

De beste reistijd naar Tenerife is in de zomermaanden juni tot augustus als je wilt genieten van de zon, zee en strand. Temperaturen lopen dan op tot 30 graden of hoger. In de maanden mei tot juni en september tot oktober zijn de temperaturen minder. Ideaal als je houdt van buitenactiviteiten.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
20 °C
20 °C
21 °C
22 °C
23 °C
25 °C
27 °C
28 °C
27 °C
25 °C
23 °C
20 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Tenerife?
De vliegtijd naar Tenerife vanaf Amsterdam is zo’n 4,5 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
In Tenerife is het 1 uur vroeger.