Vliegtijd Antalya

Antalya is één van de populairste bestemmingen van Turkije. De stad staat bekend om zijn stranden, maar heeft ook mooie indrukwekkende bezienswaardigheden zoals moskeeën en gebouwen uit de Romeinse tijd. Is Antalya jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Antalya?

De vliegtijd naar Antalya duurt bijna 4 uur vanaf Amsterdam. Er zijn rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol met TUI, Corendon en Transavia. Ook worden vluchten vanaf Rotterdam en Eindhoven aangeboden met o.a. TUI, Corendon, Pegasus, SunExpress en Transavia.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Antalya
3/4uur
7800 km

Waar ligt Antalya?

Antalya is een stad in het zuidwesten van Turkije, gelegen aan de Middellandse Zee. Als je het op de wereldkaart wilt vinden, zoek dan naar het zuiden van Turkije.

Wat is de beste reistijd naar Antalya?

De beste reistijd naar Antalya is in de lente en herfst. In april, mei, september en oktober is de temperatuur in deze maanden aangenaam en niet te warm. De zomer kan het in Antalya warm worden met temperaturen tot 40 graden. Ideaal voor een zonvakantie tussen juni en augustus. De zomer is ook vaak de drukste periode van het jaar met veel toeristen.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
14 °C
15 °C
18 °C
21 °C
25 °C
30 °C
34 °C
34 °C
31 °C
26 °C
20 °C
16 °C

ANTALYA

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Antalya?
De vliegtijd naar Antalya vanaf Amsterdam is zo’n 10 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Antalya?
TUI, Corendon, Pegasus, SunExpress en Transavia.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Aruba is het 3/4 uur vroeger.