Vertrektijden Rotterdam Airport

Ga je op vakantie via Rotterdam Airport (Zestienhoven)? Blijf op de hoogte van de actuele vertrektijden. Zoek de vertrektijden op vluchtnummer of herkomst. Check voor vertrek de vluchtschema. De onderstaande Rotterdam Airport vertrektijden zijn van vandaag. Bekijk de vertrek vluchten en vertragingen.

Vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam Airport heeft 1 vertrekhal en vanaf deze luchthaven vlieg je met Transavia, British Airways, TUI, Corendon en Jetairfly naar ruim 50 bestemmingen.

Inchecken Rotterdam Airport

Thuis online inchecken is de snelste manier. Wanneer je alleen een handbagage hebt kun je direct door naar de security check en vervolgens naar je gate. Neem je ruimbagage mee op reis, dan kun je deze afgeven bij één van de selfservice bagage drop-off punten. Het is ook mogelijk om op de luchthaven in te checken.

Rotterdam Airport app

Voor de Rotterdam Airport vertrek vluchten (departures) is er een officiële app beschikbaar voor op je smartphone (iOS, Android). Op deze manier kun je vanaf de smartphone vertrek vluchten volgen van Rotterdam Airport. De Rotterdam vertrektijden zijn te zien op NOS teletekst 769.

Volg de vertrektijden van andere vliegvelden in Nederland:

Meer informatie over de vertrektijden van Rotterdam Airport vind je op: https://www.rotterdamthehagueairport.nl/vluchten/vertrek-aankomst-tijden/.