Vertrektijden Düsseldorf Airport

De actuele vertrektijden van Düsseldorf Airport vind je op het onderstaande vluchtschema. Check regelmatig de vertrektijden van vandaag, want de vluchten kunnen namelijk veranderen. Bekijk in één oogopslag de vertrektijden en vertragingen van Düsseldorf Airport.

Düsseldorf Airport plattegrond

Met de auto is de luchthaven makkelijk te bereiken. Kom je vanuit het noorden dan is het handig om de A3 te nemen. Neem de A57 vanaf Nijmegen en A52 vanuit het zuiden.

Over luchthaven Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is een internationale luchthaven in het oosten van Duitsland. Het vliegveld ligt ongeveer negen kilometer van de stad Düsseldorf, de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Düsseldorf Airport (DUS) wordt gezien als een belangrijke luchthaven voor het Rijn – Ruhrgebied. Met 70 vliegmaatschappijen die naar 200 bestemmingen vliegen over de hele wereld. Met elke dag bijna 60.000 reizigers die vertrekken en landen. De luchthaven heeft 3 terminals en 2 banen. Vliegveld Düsseldorf Airport wordt jaarlijks veel gebruikt door Nederlanders vanwege zijn bereikbaarheid en reistijd. Vliegen vanaf Düsseldorf Airport kan een slimme keuze zijn.

Voordelen vanaf Düsseldorf Airport

  • Korte reistijd vanaf de grens
  • Goede bereikbaarheid
  • Korte en lange parkeermogelijkheden
  • Vliegen naar verschillende Europese hoofdsteden en daarbuiten