Vertrektijden Düsseldorf Airport

Zoek de vertrektijden van Düsseldorf Airport op vluchtnummer met de onderstaande vluchtschema. Bekijk alle vertrek vluchten en vertragingen van vandaag en morgen.

Vertrek vluchten Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport heeft één grote vertrekhal met drie verschillende pieren. Vanaf Düsseldorf vlieg je naar ruim 170 bestemmingen met meer dan 80 vliegmaatschappijen.

Hoe lang van te voren kun je inchecken op Düsseldorf?

Wees ongeveer 2 tot 3 uur voor vertrek aanwezig op Düsseldorf Airport. Bij de meeste vliegmaatschappijen kun je online inchecken, zo bespaar je tijd.

Düsseldorf Airport vertrekhal adres

Met de auto is de luchthaven makkelijk te bereiken. Kom je vanuit het noorden dan is het handig om de A3 te nemen. Neem de A57 vanaf Nijmegen en A52 vanuit het zuiden.

Over luchthaven Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is een internationale luchthaven in het oosten van Duitsland. Het vliegveld ligt ongeveer negen kilometer van de stad Düsseldorf, de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Düsseldorf Airport (DUS) wordt gezien als een belangrijke luchthaven voor het Rijn – Ruhrgebied. Met 70 vliegmaatschappijen die naar 200 bestemmingen vliegen over de hele wereld. Met elke dag bijna 60.000 reizigers die vertrekken en landen. De luchthaven heeft 3 terminals en 2 banen. Vliegveld Düsseldorf Airport wordt jaarlijks veel gebruikt door Nederlanders vanwege zijn bereikbaarheid en reistijd. Vliegen vanaf Düsseldorf Airport kan een slimme keuze zijn.

Voordelen vanaf Düsseldorf Airport

  • Korte reistijd vanaf de grens
  • Goede bereikbaarheid
  • Korte en lange parkeermogelijkheden
  • Vliegen naar verschillende Europese hoofdsteden en daarbuiten

Meer over de vertrek vluchten van Düsseldorf Airport vind je op: https://www.dus.com/en/flights/departures.