Transavia vlucht volgen

Een stukje geschiedenis over de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia. Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij en onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. De thuishavens van Transavia zijn Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Vanuit hier biedt de luchtvaartmaatschappij sinds 1966 diverse vluchten aan.

Transavia aankomsttijden en vertrektijden

Goedkoop vliegen met Transavia? Er zijn veel bestemmingen waar je met Transavia naar toe kunt. Voor een weekendje weg, een skivakantie of gewoon even tussenuit. Eenmaal een vlucht gevonden, kun je direct inchecken via Mijn Transavia. Lekker genieten van de mooiste Europese stranden met helder blauw water? Geen vakantieplannen? Dan kan het toch handig zijn om de Transavia vluchten te volgen, bijvoorbeeld als je iemand moet ophalen. De onderstaande overzicht laat de vluchten zien van Transavia.

Bestemmingen
Transavia vliegt naar meer dan honderd bestemmingen. De vliegmaatschappij vliegt voor een groot deel naar diverse plekken in Europa, maar ook ver daar buiten. Zoals de Verenigde Arabische Emiraten, Libanon, Turkije en Marokko.

Transavia vloot
De vloot van Transavia bestaat uit Boeing vliegtuigen van het type 737-700, 737-800 en de Dreamliner.