Vliegtijd Ibiza

Ibiza is een populaire vakantiebestemming voor veel reizigers. Ook bekende Nederlanders zijn vaak te vinden op het Spaanse eiland. Wie aan Ibiza denkt, denkt aan mooie stranden en het uitgaansleven. Op het eiland vind je genoeg mogelijkheden om erop uit te gaan. Een middagje scooter huren, even winkelen of ergens iets drinken. Benieuwd hoelang het vliegen is naar Ibiza?

Hoe lang is het vliegen naar Ibiza?

De vliegtijd naar Ibiza is ongeveer 2,5 uur met een afstand van 1500 kilometer. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vlieg je rechtstreeks met KLM, Corendon, Transavia, easyJet, Tui fly of Vueling Airlines naar Ibiza Airport.

Vliegen vanaf Düsseldorf of Brussel
De vliegtijd vanaf Düsseldorf of Brussel is ongeveer gelijk. Als je in de buurt van Duitsland of België woont, kan de prijs van je vliegticket naar Ibiza voordeliger zijn. Het is daarom slim om te vergelijken waar het goedkoper is.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Ibiza
2,5 uur
1500 km

Wat is de beste reistijd naar Ibiza?

De beste reistijd naar Ibiza is in het hoogseizoen van juni tot en met september. Met temperaturen tussen 25 – 30 graden is deze periode de drukste tijd van het jaar. Het laagseizoen is ideaal als je op zoek bent naar meer rust en goedkoper wilt reizen.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
16 °C
17 °C
18 °C
20 °C
23 °C
27 °C
30 °C
30 °C
28 °C
24 °C
20 °C
17 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Ibiza?
De vliegtijd naar Ibiza vanaf Amsterdam is zo’n 2,5 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
Er is geen tijdsverschil.