Vliegtijd Malaga

Malaga is een plaats in het zuiden van Spanje. Door de mediterrane klimaat en de ligging aan de Middellandse Zee is Malaga uitgegroeid tot populaire vakantiebestemming bij veel reizigers. Vlieg jij binnenkort naar Malaga? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang vliegen naar Malaga?

De vliegtijd naar Malaga vanaf Schiphol is ongeveer 12 uur. Vanaf Amsterdam Schiphol ga je rechtstreeks naar Malaga met onder meer KLM, Transavia, Ryanair, Vueling en easyJet. Woonachtig in Eindhoven of omgeving? Vlieg met Transavia, Vueling en Ryanair vanaf Eindhoven Airport. Ook vanaf Rotterdam vlieg je zonder tussenstop naar Malaga met Transavia.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Malaga
3,5 uur
1900 km

Waar ligt Malaga?

Malaga ligt in het zuiden van Spanje. Als je naar de kaart kijkt, bevindt Malaga zich in de regio Andalusië. Door zijn ligging aan de zee heeft het aangenaam klimaat.

Wat is de beste reistijd naar Malaga?

De beste reistijd naar Malaga is in het voor- en najaar. In de lente en herfst is de beste seizoen om een bezoek te brengen aan Malaga vanwege de aangename temperaturen. In de maanden september, oktober en november is het nog steeds warm, maar minder heet als in de zomer. De zomer in Malaga kan heet worden tot boven de 30 graden Celsius.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
17 °C
18 °C
20 °C
21 °C
24 °C
28 °C
31 °C
31 °C
28 °C
24 °C
20 °C
18 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Malaga?
De vliegtijd naar Malaga vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 3,5 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Malaga?
KLM, Transavia, Ryanair, Vueling en easyJet.