Vliegtijd Barcelona

Als het gaat om een stedentrip staat Barcelona bij veel mensen in de top vijf. Heerlijk weer, architectuur, lekker eten en een stad met geschiedenis valt er veel te ontdekken. Er is voldoende keuze aan restaurants en cafés. Een bezoek aan het Camp Nou stadion van FC Barcelona is onmisbaar voor de echte sportliefhebber. Vlieg je binnenkort naar Barcelona? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Barcelona?

Dagelijks zijn er vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Barcelona van o.a. KLM, Transavia, Vueling en Iberia. De vliegtijd naar Barcelona duurt ongeveer 2 uur met een afstand van zo’n 1200 kilometer. Transavia biedt ook vluchten aan vanaf Eindhoven- en Rotterdam Airport. Vind de goedkoopste vliegtickets naar Barcelona met Skyscanner.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Barcelona
2 uur
1200 km

Waar ligt Barcelona?

Barcelona ligt aan de noordoostelijke kust van Spanje, aan de Middellandse Zee. Als we kijken naar de wereldkaart, bevindt Barcelona zich in het zuidwesten van Europa, in de regio Catalonië.

Wat is de beste reistijd naar Barcelona?

De beste reistijd naar Barcelona is in de lente en herfst. In de zomermaanden is de temperatuur tussen de 25 – 30 graden. Als je op zoek bent naar milde temperaturen, dan is de lente en herfst goede tijden om Barcelona te bezoeken. Van april tot en met mei en september tot en met november liggen de temperaturen tussen 15 – 25 graden.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
13 °C
14 °C
15 °C
17 °C
20 °C
24 °C
27 °C
27 °C
25 °C
21 °C
16 °C
14 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Barcelona?
De vliegtijd naar Barcelona vanaf Amsterdam is zo’n 2 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
Er is geen tijdsverschil.