Vliegtijd Valencia

Valencia ligt aan de Middellandse Zee en is na Barcelona en Madrid de derde grootste stad van Spanje. Valencia is niet alleen ideaal voor een strandvakantie, maar ook heeft het historische bezienswaardigheden. Vlieg jij binnenkort naar Valencia? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Valencia?

De vliegtijd van Schiphol naar Valencia is ongeveer 2,5 uur. Transavia biedt rechtstreekse vluchten aan vanaf Eindhoven Airport en Rotterdam Airport naar Valencia.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Valencia
2,5 uur
1500 km

Waar ligt Valencia?

Valencia vind je in het oosten van Spanje op de kaart aan de Middellandse Zee. Het ligt dichtbij Barcelona en Alicante. Aan het noordoosten grenst Valencia aan Catalonië.

Wat is de beste reistijd naar Valencia?

De beste reistijd naar Valencia is van maart tot en met mei of van september, oktober en november. In de lente is het klimaat mild en aangenaam met gemiddelde temperaturen tussen 17 – 22 graden. Voor iedereen die de drukte van de zomer willen vermijden is september, oktober en november de beste tijd om de stad te bezoeken. De winter is het koudste seizoen in Valencia en vanaf maart beginnen de temperaturen weer te stijgen.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
16 °C
17 °C
19 °C
20 °C
23 °C
27 °C
30 °C
30 °C
28 °C
24 °C
19 °C
19 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Valencia?
De vliegtijd naar Valencia vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 2,5 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Valencia?
KLM, TUI, Ryanair en Transavia.