Vliegtijd Turkije

Turkije is een ware vakantieparadijs. En wie een stedentrip wilt maken, is een bezoek aan Istanbul ook aan te raden. Binnen paar uur ben je op je bestemming en geniet je van het heerlijke weer, zon, zee en strand. Boek een vakantie naar één de vele luxe vijf sterren hotels en resorts. Wie een All-inclusive vakantie boekt naar Turkije zal niks te kort komen. Vlieg jij binnenkort naar Turkije? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Turkije?

De vliegtijd naar Turkije is ongeveer 3 uur. Natuurlijk afhankelijk van de bestemming. Vanaf Rotterdam Airport vlieg je met Pegasus richting Istanbul. TUI en Corendon vliegen rechtstreeks naar Antalya met een vliegtijd van ongeveer 3,5 uur. Eindhoven Airport biedt rechtstreekse vluchten aan naar Alanya en Antalya. Het kan voordeliger zijn om te kiezen voor een vliegveld bij jou in de buurt. Met Skyscanner zoek je voordelige vliegtickets.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Turkije
3 uur
2100 km

Vanaf Brussels Airport
Wie in het zuiden van het land woont, dichtbij België kan overwegen om te kiezen voor Brussels Airport. Deze luchthaven biedt onder meer vluchten naar Istanbul, Ankara, Bodrum, Dalaman en Antalya. En dit is mogelijk met Turkish Airlines en SunExpress.

Vanaf Düsseldorf Airport
Woon je langs de grens met Duitsland en in de buurt van Düsseldorf Airport? Vanaf deze luchthaven vlieg je naar meerdere bestemmingen in Turkije.

Wat is de beste reistijd naar Turkije?

De beste reistijd naar Turkije is het hele jaar door. Voor een strandvakantie naar Turkije is de beste periode van juni tot september. Als je veel historie en bezienswaardigheden wilt ontdekken is de lente of herfst een goede keuze.

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Turkije?
De vliegtijd naar Turkije vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 3 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Turkije?
Meerdere vliegmaatschappijen hebben directe vluchten richting Turkije: TUI, Turkish Airlines, SunExpress en Corendon.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Turkije is het 1 / 2 uur later dan in Nederland.