Turkish Airlines inchecken

Met Turkish Airlines op vakantie? Vanuit Nederland vliegt Turkish Airlines vanaf Amsterdam Schiphol Airport en Rotterdam Airport. Inchecken bij Turkish Airlines kan op meerdere manieren. Liever niet in de rij wachten dan is online check in een optie met uitgeprinte boardingpass. Inchecken op het vliegveld kan bij de incheckbalie of via een selfservice incheck-kiosk.

Online inchecken bij Turkish Airlines

Bezoek de website van Turkish Airlines op: https://www.turkishairlines.com/en-nl/flights/manage-booking/index.html. Vul je ticket nummer en voornaam in. Selecteer de passagiers en kies in het volgende scherm je zitplaats in het vliegtuig. Lees de voorwaarden en klik op complete check-in. Print vervolgens je boarding pass uit.

Hoe werkt inchecken bij Turkish Airlines?

  • Bezoek de website van Turkishairlines.com en volg de stappen om in te checken.
  • Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  • Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

Incheckbalie
Online inchecken bij Turkish Airlines is niet verplicht. Je kunt natuurlijk ook op het vliegveld inchecken bij de balie. Op Schiphol vind je de check-in balie en self-service check-in bij Vertrekhal 3. Hoe lang van te voren moet je op het vliegveld zijn? Voor minimaal twee uur van te voren op het vliegtuig.

FAQ
1. Hoe kan je inchecken bij Turkish Airlines?
Inchecken bij Turkish Airlines kan op verschillende manieren. Je kunt online inchecken via de Turkish Airlines website en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken 24 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je nodig hebt om in het vliegtuig in te stappen.