Turkish Airlines inchecken

Met Turkish Airlines op vakantie? Vanuit Nederland vliegt Turkish Airlines vanaf Amsterdam Schiphol Airport en Rotterdam Airport. Inchecken bij Turkish Airlines kan op meerdere manieren. Liever niet in de rij wachten dan is online check in een optie met uitgeprinte boardingpass. Inchecken op het vliegveld kan bij de incheckbalie of via een selfservice incheck-kiosk.

Online inchecken bij Turkish Airlines

Vanaf 24 uur tot 90 minuten voor vertrek kun je online inchecken bij Turkish Airlines. Liever toch op de luchthaven inchecken dan kan je terecht in Vertrekhal 3 op Schiphol. Wees twee uur voor van te voren aanwezig.

Hoe werkt inchecken bij Turkish Airlines?

  • Bezoek de website van Turkishairlines.com en klik op Check-in.
  • Vul de ticketnummer en achternaam in.
  • Controleer de vluchtgegevens, kies een stoel en bagage.
  • Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

Veelgestelde vragen over Turkish Airlines inchecken
1. Hoe kan je inchecken bij Turkish Airlines?
Inchecken bij Turkish Airlines kan op verschillende manieren. Je kunt online inchecken via de Turkish Airlines website en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken 24 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

Meer over (online) inchecken bij Turkish Airlines vind je op: https://www.turkishairlines.com/en-nl/flights/manage-booking/index.html.