Vliegtijd Hawaii

Hawaii is een eiland in de Grote Oceaan tussen de Verenigde Staten en Japan. Een veelzijdige eiland met witte stranden, natuur en landschappen. Op Hawaii vind je verschillende hotspots die het bezoeken waard is, zoals de Pearl Harbour. Op Hawaii is veel te zien en te beleven. Is Hawaii jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Hawaii?

De gemiddelde vliegtijd naar Honolulu is 20 uur. Vanwege de vliegafstand is een tussenlanding in de Verenigde Staten nodig. Je vliegt dan bijvoorbeeld via Los Angeles naar de luchthaven in Honolulu. Vanaf Schiphol vliegen er meerdere vluchten van KLM, United Airlines en Delta Airlines.

Bestemming
Vliegtijd
Amsterdam » Hawaii
20 uur

Waar ligt Hawaii?

Hawaii is een Amerikaanse staat en ligt in de Stille Oceaan. Op de wereldkaart vind je Hawaii in het noordelijke deel van de Stille Oceaan, ongeveer in het midden van de oceaan tussen Noord-Amerika en Oceanië. Hawaii vind je als een afgelegen eilandengroep ten westen van Noord-Amerika, ongeveer halverwege tussen de westkust van de Verenigde Staten en Australië

Wat is de beste reistijd naar Hawaii?

De beste reistijd naar Hawaii is van april tot en met juni of van september tot en met december. Het weer is in deze periode dan zonnig en aangenaam.

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Hawaii?
De vliegtijd naar Hawaii vanaf Amsterdam is gemiddeld 20 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Hawaii?
KLM, United Airlines en Delta Airlines.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Hawaii is het 11 / 12 uur vroeger.