Vliegtijd Los Angeles

Los Angeles ligt aan de westkust van Californië, in de Verenigde Staten. De stad bekend om zijn films, sterren en Hollywood. Je hebt vast gehoord van de bekende Venice Beach, waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Een bezoekje aan de bekende filmstudio’s zoals Universal en Warner Bros is het zeker waard. Is Los Angeles jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Los Angeles?

De vliegtijd naar Los Angeles duurt ongeveer 11 uur vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Ook zijn er vluchten met een tussenstop zoals in Parijs.

Bestemming
Vliegtijd
Amsterdam » Los Angeles
11 uur

Waar ligt Los Angeles?

Los Angeles ligt in het westen van de Verenigde Staten aan de Stille Oceaan. Het bevindt zich in de staat California. Op de wereldkaart vind je Los Angeles met de coördinaten tussen ongeveer 34° en 35° noorderbreedte en tussen 118° en 119° westerlengte.

Wat is de beste reistijd naar Los Angeles?

De beste reistijd naar Los Angeles is in de maanden mei, juni en september. Het is dan warm en de temperaturen liggen gemiddeld tussen de 20 – 25 graden. In de zomermaanden juli en augustus kan de temperatuur boven de 30 graden uitkomen. December tot en met februari zijn de temperaturen mild tussen de 15 en 20 graden.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
19 °C
20 °C
21 °C
22 °C
24 °C
26 °C
29 °C
30 °C
29 °C
26 °C
22 °C
20 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Los Angeles?
De vliegtijd naar Los Angeles vanaf Amsterdam is ongeveer 11 tot 12 uur

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Los Angeles?
KLM, Delta, Qatar Airway en Virgin hebben rechtstreekse vluchten naar Los Angeles.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Los Angeles is het 9 uur vroeger.