Vliegtijd Japan

Japan is een land waar cultuur, historie en moderne technologie samen komen. Culturele hoogtepunten zoals tempels en tuinen. En wie liefhebber is van sushi en sashimi kan zijn geluk niet op. Een vakantie aan Japan zal je niet snel vergeten. Vlieg je binnenkort naar Japan? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Japan?

Met een tussenstop is de vliegtijd naar Japan al gauw 16 uur. KLM vliegt met de Boeing 787-9 Dreamliner richting Japan. Vanuit Schiphol vliegen meerdere vliegmaatschappijen naar Tokyo en Osaka.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Japan
16 uur
9200 km

Waar ligt Japan?

Japan bestaat uit verschillende eilanden. Het land ligt in de Grote Oceaan ten noordoosten van China. Op de wereldkaart vind je Japan met de coördinaten 24° en 45° noorderbreedte en tussen 122° en 153° oosterlengte.

Wat is de beste reistijd naar Japan?

De beste reistijd naar Japan is in de lente van maart tot mei en de herfst van september tot november. In de zomer van juni tot augustus kan het erg warm en vochtig worden, met name in stedelijke gebieden. Als je de kersenbloesems wilt zien, dan is eind maart tot begin april de beste tijd om te gaan.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
11 °C
10 °C
13 °C
19 °C
23 °C
25 °C
29 °C
29 °C
31 °C
27 °C
21 °C
13 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Japan?
De vliegtijd naar Japan vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 16 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Japan?
KLM en Air France.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Japan is het 7 / 8 uur later dan in Nederland.