Vliegtijd Bali

Bali is de laatste jaren populairder geworden als vakantiebestemming. De Indonesische eiland staat bekend om zijn cultuur, tempels, eten en mooie stranden. Bali is bij iedereen geliefd of het nu gaat om een huwelijksreis of een ontspannen vakantie, steeds meer mensen boeken een reis naar Bali in Indonesië. Gaat jouw volgende reis naar Bali? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is naar Bali.

Hoe lang is het vliegen naar Bali?

De afstand naar Bali is zo’n 10.000 kilometer met een gemiddelde vliegtijd van 16 / 17 uur. Als je op vakantie gaat naar Bali, maak je over het algemeen een tussenstop, bijvoorbeeld in Dubai, Singapore of Doha. De tussenstop is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Bali
16 / 17 uur
10.000 km

Waar ligt Bali?

Bali is een eiland van Indonesië en gelegen in zuidoost-Azië. Het eidland ligt tussen de ielanden Java en Lombok. Op de wereldkaart kun je Bali vinden in het zuiden van Indonesië, ten oosten van Java. De geografische coördinaten van Bali liggen ongeveer tussen 8° en 9° Z breedtegraad en tussen 115° en 116° O lengtegraad.

Wat is de beste reistijd naar Bali?

De beste reistijd naar Bali is in het droge seizoen, van mei tot september. In de regenseizoen van oktober tot april kan het erg heet en vochtig worden.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
27 °C
28 °C
28 °C
28 °C
29 °C
29 °C
29 °C
29 °C
29 °C
29 °C
28 °C
27 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Bali?
De vliegtijd naar Bali vanaf Amsterdam is zo’n 16 / 17 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
In Bali is het 6 uur later dan in Nederland.