Vliegtijd Indonesië

Indonesië is één van de populairste bestemmingen in Azië. Een vakantie naar Indonesië is een mix van cultuur, avontuur en natuur. Tempels, regenwouden of uitgestrekte landschappen, je vind het in Indonesië. De hoofdstad van Indonesië is Bali. Benieuwd naar de vliegtijd van Nederland naar Indonesië?

Hoe lang is het vliegen naar Indonesië?

De vliegtijd naar Indonesië is afhankelijk van je bestemming. Zonder tussenstop duurt een vlucht naar Indonesië gemiddeld 16 tot 17 uur. Vanuit Amsterdam kun je vliegen naar het vliegveld van Jakarta, Soekarno-Hatta International (CGK).

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Indonesië
16 / 17 uur
10.000 km

Waar ligt Indonesië?

Indonesië ligt voor een groot deel in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit verschillende eilanden waarvan Java, Sumatra en Bali. Indonesië grenst aan Maleisië en Brunei in het noorden. Op de wereldkaart ligt Indonesië iets boven Australië. Je vind Indonesië met de coördinaten tussen 6° en 11° zuiderbreedte en tussen 95° en 141° oosterlengte.

Wat is de beste reistijd naar Indonesië?

De beste reistijd naar Indonesië is van april tot december, omdat je dan het droge seizoen hebt. Het regenseizoen begint rond oktober waardoor een rondreis in het natuur niet ideaal is.