Vliegtijd Singapore

Singapore ligt in Zuidoost-Azië, tussen Indonesië en Maleisië. Het is een metropool met miljoenen inwoners. Een vakantie naar Singapore is goed te combineren met Thailand. Bekende bezienswaardigheden zijn de Singapore Zoo of de Botanische tuinen. En wat de bedenken van Marina Bay Sands hotel? Waar je een uitzicht hebt over heel Singapore. Vlieg jij binnenkort naar Singapore? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Singapore?

De vliegtijd naar Singapore is ongeveer 13 uur vliegen. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport zijn er rechtstreekse vluchten naar Singapore met KLM en Singapore Airlines.

Bestemming
Vliegtijd
Amsterdam » Singapore
12 / 13 uur

Waar ligt Singapore?

Singapore ligt in het zuiden van Maleisië en is een eiland in Zuidoost-Azië. In het noorden grenst Singapore met Indonesië. Singapore bestaat uit één groot eiland met daar omheen verschillende kleinere eilanden.

Wat is de beste reistijd naar Singapore?

De beste reistijd naar Singapore is van februari tot en met oktober. De temperaturen zijn dan tussen de 24 – 31 graden met kans op weinig regen. Singapore kan het hele jaar door bezocht worden. Tussen november en januari zijn de natste maanden van het jaar.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
30 °C
32 °C
32 °C
32 °C
32 °C
31 °C
31 °C
31 °C
31 °C
32 °C
31 °C
30 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Singapore?
De vliegtijd naar Singapore vanaf Amsterdam is zo’n 12 / 13 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
In Singapore is het 6 / 7 uur later dan in Nederland.