Vliegtijd Dubai

Dubai is vooral bekend om de luxe en moderne gebouwen. Burj Khalifa is de hoogste toren van de wereld. In Dubai vind je mooie zandstranden, resorts en winkelcentrums. De betrekkelijke korte vliegtijd maakt Dubai een populaire vakantiebestemming. Dubai ligt op ongeveer 2 uur rijden van Abu Dhabi. Benieuwd hoelang het vliegen is van Amsterdam naar Dubai?

Hoe lang is het vliegen naar Dubai?

De vliegtijd van Amsterdam Schiphol Airport naar Dubai is ongeveer 6 / 7 uur. Dubai bevindt zich op zo’n 5200 kilometer afstand van Nederland.

Vluchten van Amsterdam naar Dubai

Vanaf Amsterdam vlieg je met Emirates, KLM en Transavia rechtstreeks naar Dubai. Dagelijks zijn er vijf vluchten per dag van Amsterdam naar Dubai.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Dubai
6 / 7 uur
5200 km

Waar ligt Dubai?

Dubai ligt in de Verenigde Arabische Emiraten aan de Perzische Golf. Op de wereldkaart grenst Dubai aan Qatar. De luchthaven van Dubai ligt zo’n vijf kilometer van het centrum.

Wat is de beste reistijd naar Dubai?

Net als in de meeste landen in Zuidoost-Azië vind je in Thailand koele temperaturen tussen november en maart. Januari is een van de beste maanden om Thailand te bezoeken, met koel en droog weer in de meeste delen van het land. Het is een ideale maand om een reis te plannen naar een van de vele prachtige stranden waar het land bekend om staat. Hoewel het klimaat in het hele land verschilt, is de ideale reisperiode om Thailand te bezoeken tussen november en begin april.

Veelgestelde vragen over de vliegtijd naar Dubai
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Dubai?
De vliegtijd naar Dubai vanaf Amsterdam is zo’n 6 tot 7 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
In Dubai is het 2 uur later dan in Nederland.