Vliegtijd Lissabon

Lissabon is één van de favoriete bestemmingen voor een stedentrip. Winkelen door de smalle straatjes, rijk aan geschiedenis en veel bezienswaardigheden is het een veelzijdige vakantiebestemming. Is Lissabon jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Lissabon?

De vliegtijd naar Lissabon is 2,5 uur en heeft een afstand van zo’n 1800 km. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je rechtstreeks met TAP Air Portugal, KLM, Transavia, easyJet, of Vueling naar Lissabon. Dagelijks vliegen er vluchten van Transavia en Ryanair vanaf Eindhoven Airport. In de buurt van Rotterdam? Transavia vliegt drie tot vijf keer per week vanaf Rotterdam naar Lissabon in Portugal.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Lissabon
2,5 uur
1800 km

Waar ligt Lissabon?

Lissabon ligt in het zuidwesten van Portugal. Je vindt Lissabon op de kaart met de coördinaten tussen 38° en 39° noorderbreedte en tussen 9° en 10° westerlengte.

Wat is de beste reistijd naar Lissabon?

De beste reistijd naar Lissabon is in de lente. In de maand maart, april en mei liggen de temperaturen tusen de 15°C en 25°C graden. Van september tot en met november is het mild en aangenaam. In de zomer van juni t/m augustus kan het heet zijn met temperaturen boven 30 graden. De winter in Lissabon is regenachtig en tussen de 10 – 15 graden.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
15 °C
16 °C
18 °C
19 °C
22 °C
25 °C
28 °C
28 °C
27 °C
23 °C
18 °C
15 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Lissabon?
De vliegtijd naar Lissabon vanaf Amsterdam is zo’n 2,5 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
In Lissabon is het 1 uur vroeger.