Vliegtijd Rome

Een stedentrip of een weekendje weg naar Rome? Al jaren is Rome een populaire vakantiebestemming. Misschien heb je al eens gehoord van de Trevifontein of Colosseum. Vlieg jij binnenkort naar Rome? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Rome?

Met KLM vlieg je vanaf Schiphol Airport rechtstreeks naar Rome. Ryanair en Wizz Air vliegen vanaf Eindhoven Airport naar Rome. Vanaf Rotterdam Airport vlieg je met Transavia. Een vlucht naar Rome duurt ongeveer 2 uur. Als je vliegt naar Rome, dan vlieg je naar Roma Fiumicino of Roma Ciampino. Zoek de goedkoopste vliegtickets naar Rome bij Skyscanner.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Rome
2 uur
1200 km

Waar ligt Rome?

Op de wereldkaart vind je Rome in het zuidelijke deel van Europa, in het midden van Italië. Het ligt aan de westkust van Italië, niet ver van de Tyrreense Zee.

Wat is de beste reistijd naar Rome?

De beste reistijd naar Rome is tijdens de lente en herfstmaanden. April, mei, september en oktober zijn de beste maanden met een gemiddelde temperatuur van 20 graden. In de zomer, juni tot augustus, kan het warm worden in Rome, met boven de 30 graden Celsius. Door de ligging van Rome zijn de temperaturen in de winter vrij mild.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
14 °C
15 °C
17 °C
21 °C
24 °C
29 °C
31 °C
32 °C
29 °C
24 °C
20 °C
16 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Rome?
De vliegtijd naar Rome vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 2 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Rome?
Transavia, KLM, Wizz Air en Ryanair.