Vliegtijd Curaçao

Curaçao is een populaire vakantiebestemming door zijn tropische klimaat en heerlijke witte stranden. Curaçao vormt samen met Aruba en Bonaire de ABC-eilanden. Gaat jouw volgende reis naar Curaçao? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is naar Curaçao.

Hoe lang is het vliegen naar Curaçao?

KLM en TUI vliegen rechtstreeks, zonder tussenstop, naar Curaçao. Een rechtstreekse vlucht is natuurlijk ideaal, omdat je geen lange vliegtijd hebt. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vlieg je naar Hato Airport. De vlucht naar Curaçao is ongeveer 7850 kilometer en heeft een vliegtijd van gemiddeld 9 tot 10 uur.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Curaçao
9 / 10 uur
7850 km

Vliegen vanaf Brussels Airport naar Curaçao
Een alternatief voor Schiphol is Brussels Airport in België. Vanaf Brussel is de vliegtijd 13 uur. Houdt rekening met eventuele tussenstops.

Vliegen vanaf Düsseldorf Airport naar Curaçao
Düsseldorf Airport is goed bereikbaar voor reizigers die langs de grens wonen. De vlucht naar Curaçao duurt vanaf Düsseldorf zo’n 12 uur. Wanneer je vliegt met KLM kan er een tussenstop zijn in Amsterdam. Vluchten met een tussenstop is de vliegtijd gebonden aan de luchthaven.

Wat is de beste reistijd naar Curaçao?

De beste reistijd naar de Curaçao is van december t/m april, wanneer de temperatuur rond de 30 graden ligt. Van mei tot en met november is het regenseizoen op Curaçao.

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Curaçao?
De vliegtijd naar Curaçao vanaf Amsterdam is zo’n 9 tot 10 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
In Curaçao is het 6 uur vroeger dan in Nederland.