Vliegtijd Marokko

Marokko is een populaire vakantiebestemming met veel mogelijkheden. Een korte stedentrip of een lange zomervakantie, van alles is mogelijk. Hippe plekken, mooie stranden en geschiedenis. De hoofdstad van Marokko is Rabat. Bekende steden in Marokko voor een citytrip zijn o.a. Marrakesh, Tanger, Fez en Casablanca. Vlieg je binnenkort naar Marokko? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Marokko?

De vliegtijd naar Marokko is bijna 4 uur. Vanaf de Nederlandse luchthavens heb je meerdere keuzes om naar Marokko te vliegen. Vlieg zonder tussenstop vanaf Schiphol Airport met KLM, Transavia of easyJet. Reis vanaf Rotterdam Airport met Transavia of TUI naar je favoriete bestemming in Marokko. Daarnaast zijn er ook opties vanaf Eindhoven Airport met Tui of Ryanair.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Marokko
3 / 4 uur
2500 km

Waar ligt Marokko?

In Noordwest-Afrika ligt Marokko aan de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Op de kaart grenst Marokko aan Algerije in het oosten. De oppervlakte van Marokko is 446.550 vierkante kilometer.

Vliegen vanaf Brussel of Düsseldorf
Vanaf Brussels Airport worden vluchten aangeboden naar Nador met AirArabia en Royal Air Maroc. Woon je langs de grens bij Duitsland? Vanaf de Duitse luchthaven Düsseldorf Airport zijn er vluchten van Eurowings en Tui naar Agadir en Marrakesh.

Wat is de beste reistijd naar Marokko?

De beste reistijd naar Marokko is het hele jaar door. Ben je van plan om de steden te bezoeken dan is de lente en de herfst de beste reisperiode. Als je interesse hebt voor een strandvakantie dan is de zomer, juni tot augustus de beste tijd om Marokko te bezoeken. In de winter kan het in sommige regio’s behoorlijk koud worden.

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Marokko?
De vliegtijd naar Marokko vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 3 / 4 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Marokko?
Royal Air Maroc, Transavia, Ryanair, KLM en TUI vliegen naar Marokko.