Vliegtijd Kos

Kos, Rhodos en Zakynthos zijn één van de vele populaire Griekse eilanden. Vanwege de korte vliegtijd en het weer is Kos elk jaar weer een favoriete vakantiebestemming. Is Kos jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Kos?

De vliegtijd naar Kos vanuit Nederland is bijna 3,5 uur. In de zomer vertrekken meerdere vluchten per dag vanaf Schiphol naar Kos. Met Transavia, Corendon en TUI fly vlieg je rechtstreeks naar Kos. Transavia en TUI fly bieden ook vluchten aan vanaf Rotterdam en Eindhoven. Vergelijk goedkope vluchten naar Kos op Skyscanner.

Vliegen vanaf Brussel Airport
Wie langs de grens woont met België kan kiezen om via Brussel te vliegen. Vanaf een andere regionale luchthaven kan voordeliger zijn. Vanaf Brussel vlieg je met Brussels Airlines of TUI naar Kos.

Vliegen vanaf Düsseldorf Airport
Het kan goedkoper zijn als je vliegt vanaf een andere luchthaven. Wanneer je woont langs de grens met Duitsland is Düsseldorf Airport een optie. Vanaf deze luchthaven zijn er verschillende vluchten van Eurowings, Sundair en TUI.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Kos
3/4 uur
2500 km

Wat is de beste reistijd naar Kos?

Van mei tot en met oktober is de beste reistijd om naar Kos te gaan. De temperaturen liggen tussen 25 – 30 graden. In de lente en herfst is het minder druk en liggen de temperaturen tussen 20°C en 25°C. Tijdens de wintermaanden zijn de temperaturen mild tussen 10 – 25 graden.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
14 °C
14 °C
16 °C
20 °C
24 °C
29 °C
32 °C
32 °C
29 °C
24 °C
19 °C
16 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Kos?
De vliegtijd naar Kos vanaf Amsterdam is bijna 3,5 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Kos?
Met Transavia, Corendon en TUI fly vlieg je rechtstreeks naar Kos.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Kos is het 1 uur later.