Vliegtijd Kos

Kos, Rhodos en Zakynthos zijn één van de vele populaire Griekse eilanden. Vanwege de korte vliegtijd en het weer is Kos elk jaar weer een favoriete vakantiebestemming. Is Kos jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Kos?

De vliegtijd naar Kos vanuit Nederland is bijna 3,5 uur. In de zomer vertrekken meerdere vluchten per dag vanaf Schiphol naar Kos. Met Transavia, Corendon en TUI fly vlieg je rechtstreeks naar Kos. Transavia en TUI fly bieden ook vluchten aan vanaf Rotterdam en Eindhoven. Vergelijk goedkope vluchten naar Kos op Skyscanner.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Kos
3/4 uur
2500 km

Waar ligt Kos?

Kos is een eiland van Griekenland en ligt voor de kust van Turkije, in de Egeïsche Zee. Door de ligging van Kos heb je maar korte vliegtijd. Je vind Kos op de wereldkaart tussen ongeveer 36° en 37° noorderbreedte en tussen 27° en 28° oosterlengte.

Wat is de beste reistijd naar Kos?

Van mei tot en met oktober is de beste reistijd om naar Kos te gaan. De temperaturen liggen tussen 25 – 30 graden. In de lente en herfst is het minder druk en liggen de temperaturen tussen 20°C en 25°C. Tijdens de wintermaanden zijn de temperaturen mild tussen 10 – 25 graden.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
14 °C
14 °C
16 °C
20 °C
24 °C
29 °C
32 °C
32 °C
29 °C
24 °C
19 °C
16 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Kos?
De vliegtijd naar Kos vanaf Amsterdam is bijna 3,5 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Kos?
Met Transavia, Corendon en TUI fly vlieg je rechtstreeks naar Kos.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Kos is het 1 uur later.