Vliegtijd Aruba

Als je houdt van zon, zee en strand, dan is Aruba de plek om te zijn. Op Aruba heb je heerlijke temperaturen. Ben je niet op het strand, bezoek dan het centrum om de sfeer te proeven. Een vakantie naar Aruba is voor iedereen, jong en oud. Is Aruba jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang vliegen naar Aruba?

De vluchtduur van Amsterdam naar Aruba duurt ongeveer 10 uur. Mocht je een tussenstop hebben in Curaçao of Bonaire dan kan de vliegtijd iets langer zijn. Vergelijk goedkope vluchten naar Aruba op Skyscanner. Vliegen vanaf andere luchthavens kan voordeliger zijn.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Aruba
10 uur
7800 km

Waar ligt Aruba?

Aruba ligt in het zuidelijke deel van het Caribisch gebied, ten noorden van Venezuela en ten oosten van Curaçao. Het exacte coördinaat is ongeveer 12.5211° N breedtegraad en 69.9683° W lengtegraad. Als je Aruba op de wereldkaart wilt vinden, zoek dan naar het Caribisch gebied, in de buurt van Zuid-Amerika. Tussen de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan.

Wat is de beste reistijd naar Aruba?

De beste reistijd naar Aruba is tussen maart en juni. De temperatuur ligt dan gemiddeld rond de 28 graden. Ook de maanden november en december zijn populair bij veel Nederlanders.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
30 °C
30 °C
31 °C
32 °C
32 °C
33 °C
33 °C
33 °C
33 °C
33 °C
32 °C
31 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Aruba?
De vliegtijd naar Aruba vanaf Amsterdam is zo’n 10 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Aruba?
Vanuit Nederland: KLM en Delta Air Lines.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Aruba is het 5/6 uur vroeger.