Schiphol: verwacht verkeershinder door staking openbaar vervoer

De OV-staking van vandaag zorgt er ook voor dat Schiphol slecht bereikbaar is. De luchthaven geeft daarom de advies om niet naar Schiphol te reizen als dat niet noodzakelijk is.

In heel Nederland rijden bussen en treinen niet door de staking van het openbaar vervoer. Schiphol verwacht daarom een drukte rondom de luchthaven en de snelwegen. De trein tussen Hoofddorp en Amsterdam Centraal, via Schiphol, rijdt vier keer per uur. Het advies voor de reizigers is om de actuele verkeerssituatie in de gaten te houden. Er zijn tientallen vluchten geannuleerd. Om alles in goede banen te leiden heeft Schiphol extra personeel ingezet om het verkeer buiten in goede banen te leiden.

Eindhoven Airport
Eindhoven Airport verwacht drukte op de wegen naar de luchthaven en vraagt reizigers om hiermee rekening te houden. Op dit moment vinden er werkzaamheden plaatst nabij de luchthaven en komen veel reizigers met de taxi of auto. Houdt de website in de gaten.

KLM
Vliegmaatschappij KLM geeft reizigers de advies om hun reisplannen aan te passen of uit te stellen. Reis alleen naar Schiphol als dit noodzakelijk is. Klanten kunnen kosteloos hun vlucht omzetten naar een andere datum. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Zie: https://nieuws.schiphol.nl/ov-staking-28-mei-reis-niet-naar-schiphol-als-het-niet-strikt-noodzakelijk-is/

VluchtVolgen24.nl

VluchtVolgen24.nl is de website voor iedereen die alles willen weten over vluchttijden, vliegtijden, inchecken en bagage. Ook vind je het laatste nieuws over de vliegvelden en vliegmaatschappijen.