Momondo

Momondo is een zoekmachine waarmee je vliegtickets en hotels kunt zoeken. Met een paar klikken op Momondo zoek en vergelijk je honderden vluchten op één plek. Het werkt zoals je gewend bent van andere reiswebsites. Je geeft aan waar je vandaan wilt vliegen en wat je bestemming is.

Hoe werkt Momondo?

Standaard staat de zoekfunctie van Momondo op retourvlucht (heen en terug). Selecteer het aantal personen, vertrekpunt, bestemming en de datum voor je reis. Klik vervolgens op zoeken om de aanbod en prijzen te zien. Wil je geld besparen, zoek ook eens de prijzen van andere luchthavens. Bijvoorbeeld Rotterdam en Eindhoven Airport. Woon je langs de Duitse grens, vergelijk de vluchten vanaf Düsseldorf Airport. Wil je ideeën op doen, vul bij bestemming niks in. Kies voor de optie Overal. Op deze pagina zie je een kaart met verschillende bestemmingen en prijzen. Scroll met je muis over het scherm en gebruik de filters links in het scherm.

Momondo

Prijsalert
Weet je ruim van te voren waar en wanneer je op vakantie wilt gaan, maar wil je nog wachten? Gebruik de functie ‘prijsalert’. Je ontvangt per e-mail prijsupdates zodat je op het juiste moment kan boeken.

Momondo prijsalert

Prijsgrafiek
De prijsgrafiek laat de prijzen van verschillende dagen zien. Met de Momondo prijsgrafiek zie je in één oogopslag op welke dag het goedkoopste en duurste heen of terug vlucht is. Een slimme feature om eens te proberen.

Momondo prijsgrafiek

Momondo vluchtprognose

Wanneer je een vlucht hebt geselecteerd krijg je van Momondo een vluchtprognose te zien. Het is een korte samenvatting met met daarop de goedkoopste dag en maand om te vliegen naar jouw bestemming. En de goedkoopste vliegmaatschappij en tijdstip om een vlucht te boeken.

Conclusie
Momondo is een alternatief voor Skyscanner en Google Flights als je opzoek bent naar vliegtickets. De site laat voldoende informatie zien om een vliegticket te boeken. Gebruik Momondo om bestemmingen te ontdekken en ideeën op te doen. Zoek op meerdere vergelijkingswebsites voor de voordeligste tickets. Wees flexibel met de heen en terugvlucht. Maak gebruik van de prijsalarm.

FAQ
Wat is Momondo?
Momondo is een gratis zoekmachine voor het vergelijken van vliegtickets en hotels.

Waar kan ik de Momondo app downloaden?
Download de Momondo app in de App Store of Google Play.