Google vluchten

We gebruiken Google allemaal om snel informatie te vinden. Maar wist je dat Google ook een zoekmachine is om vluchten te zoeken? Al enkele jaren heeft Google een nieuwe dienst om vluchten te vergelijken (die steeds meer wordt gebruikt): Google Flights.

Vlucht zoeken met Google Flights

Stel we willen een aantal dagen naar Italië, Rome met twee personen. We vertrekken vanaf Schiphol, Amsterdam. Kies de vertrekdatum en het retourdatum en klik op Zoeken.
Google Flights

Google Flights laat vervolgens een aantal vluchten zien met tijd en prijs. Kies de gewenste vlucht en klik op Vlucht selecteren. Als bevestiging zie je nog informatie over de heen- en terugreis. Is alles akkoord, klik dan op de roze button Selecteren. Om de vlucht te boeken word je doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Ben je ingelogd met je Gmail-account, dan kun je ervoor kiezen om de prijzen te volgen. Per e-mail ontvang je de laagste prijzen over de vlucht.
Google Flights

Bestemmingen verkennen met Google vluchten

Wil je op vakantie maar heb je nog geen idee waar je naar toe wilt, dan heb je de optie om bestemmingen te verkennen. Vul bij vertrek de vliegveld in waar je wilt vertrekken en je ziet automatisch een overzicht op de wereldkaart welke mogelijkheden er zijn. Eventueel kun je verder selecteren op tussenstop of direct vlucht, prijzen en tijden.Google Flights

Aan de slag met Google Flights

Google Flights is een handige tool om snel diverse vluchten te zoeken. Ben je net als ons ook enthousiast over deze dienst van Google? Kijk snel en vergelijk de beste aanbiedingen op Google Flights: https://www.google.nl/flights

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *