Vliegen vanaf Eelde

Nog niet zo lang geleden was vliegveld Eelde bekend bij het grote publiek. Maar dit is de laatste jaren sterk veranderd. Steeds meer mensen kiezen er voor om te vliegen vanaf Eelde. Vliegveld Eelde wordt voornamelijk gebruikt door vakantiegangers die op vakantie gaan naar naar zonbestemmingen in Zuid-Europa. Vliegveld Eelde is van alle luxe voorzien. Reizigers kunnen gebruik maken van gratis Wifi-verbinding en er is ook een restaurant aanwezig met een terras waar reizigers goed zicht hebben op de vliegtuigen.

Vliegveld Eelde

Eelde airport wordt steeds belangrijker. Groningen airport Eelde wil groeien en in 2013 is de verlengde baan geopend. Voordeel hiervan is dat grotere vliegtuigen gebruik kunnen maken van de baan. Mensen die in het noorden van het land wonen of te ver van Schiphol of andere vliegvelden is Groningen Airport een optie. Vluchten vanaf Eelde zullen we vaker zien. Vanaf vliegveld Eelde kunnen reizigers vliegen naar diverse Europese (zon)bestemmingen! Zo kunnen vakantiegangers vliegen vanaf vliegveld Eelde naar Groot-Brittaine (London), Denemarken, Spanje, Portugal, Mallorca en Turkije (Bodrum, Antalya en Dalaman). Eén van de vliegmaatschappijen die naar deze bestemmingen vliegt is Corendon, maar ook Transavia is actief op Eelde.

Inchecken vliegveld Eelde
Als je gaat vliegen vanaf Eelde Airport dan is het belangrijk dat je ruim op tijd aanwezig bent. De incheckbalies op Eelde Airport gaan twee uur voor de vertrektijd open. Wil je niet in de rij wachten, dan wordt je aangeraden om op tijd aan te sluiten bij de incheckbalies.

Bezoekadres vliegveld Eelde
Heb je vragen dan kun je vliegveld Eelde bereiken op het nummer 050 – 309 70 70. De aankomsttijden en vertrektijden van Groningen Airport Eelde zijn te zien op NOS teletekst 769. Alle parkeerplekken van Groningen Airport zijn op loopafstand. Parkeren op vliegveld Eelde kan op de parkeerterreinen P,1 P2 en P3. Gebruik het adres hieronder op de navigatie als je gaat vliegen vanaf Eelde of wanneer je iemand gaat ophalen / wegbrengen.
– Machlaan 14a, 9761 TK Eelde